«Σε περιμένω να γυρίσεις, να πραγματοποιήσουμε τα όνειρα μας»-Συγκλονίζει η σύντροφος νεκρού του τρένου

Στο μοιραίο επιβατικό τρένο στα Τέμπη βρήκε τραγικό θάνατο και ο 28χρονοςς Νίκος Ναλμπάντης.

Ο 28χρονος Νίκος Ναλμπάντης, μηχανοδηγός στο επάγγελμα, ο οποίος επέβαινε στη μοιραία αμαξοστοιχία ως επιβάτης, άφησε την τελευταία του πνοή στο θανατηφόρο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 57 άτομα.

Ο Νίκος Ναλμπάντης, με καταγωγή από την Έδεσσα, ζούσε μόνιμα στη Θεσσαλονίκη και τη δυσάρεστη είδηση της απώλειας του έκανε γνωστή η σύντροφος του μέσα από ανάρτηση της στα social media.

Η ανάρτηση της συντρόφου του για το θάνατο του 28χρονου

Η νεαρή κοπέλα με μια κοινή φωτογραφία αποχαιρέτησε τον επί χρόνια σύντροφο της, μηχανοδηγό Νίκο Ναλμπάντη, ενώ όπως χαρακτηριστικά έγραψε «Αχ ψυχή μου , σε περιμένω εδώ να γυρίσεις. Να κάνουμε τα όνειρα μας πραγματικότητα. Είμαι εδώ και περιμένω..».

Το μήνυμα του συλλόγου για την απώλεια του 28χρονου μηχανοδηγού

Συλλυπητήριο μήνυμα για τον 28χρονο μηχανοδηγό Νίκο Ναλμπάντη εξέδωσε ο ποδοσφαιρικός σύλλογος ΑΣ Ιωνικός Ιωνίας, ο οποίος για πολλά χρόνια εργάστηκε στα τμήματα υποδομής του ποδοσφαιρικού τμήματος.

«Η οικογένεια του συλλόγου μας θρηνεί τον χαμό ενός δικού της παιδιού..με μεγάλη λύπη και πόνο ενημερωθήκαμε για τον χαμό του Ναλμπάντη Νικόλαου ο οποίος δυστυχώς είναι ανάμεσα στα θύματα του μοιραίου συμβάντος των Τεμπών..ο Νικόλας αγωνίστηκε επί σειρά ετών στα τμήματα υποδομής του ποδοσφαιρικού τμήματος..ο θεός να αναπαύσει την ψυχή του και να δώσει δύναμη στους οικείους του να ξεπεράσουν αυτήν την τραγωδία..» αναφέρει η ανακοίνωση.

Πηγή: iefimerida.gr

Δειτε Επισης

Η 16χρονη Maja ήταν το θύμα του 17χρονου Πολωνού που συνελήφθη στην Κατερίνη
Στα δικαστήρια της Αλεξανδρούπολης ο 59χρονος που συνελήφθη για κατασκοπεία
Σκότωσε, έκαψε και πέταξε σε κάδο γυναίκα στην Πολωνία-Μετά το έγκλημα πήγε διακοπές στην Ελλάδα
Μέλη συμμορίας παρίσταναν τους ενοικιαστές και άδειαζαν σπίτια
Επεισόδιο με πυροβολισμούς στη Θεσσαλονίκη-«Βγες έξω θα σε σκοτώσω»
Νέα ηχητικά ντοκουμέντα από την τραγωδία στα Τέμπη-Ουρλιαχτά παιδιών, «πήρε φωτιά το τρένο»
Πώς έφτασαν οι Ελληνικές Αρχές μέσω Λιθουανίας στον 59χρονο «κατάσκοπο» -ελαιοχρωματιστή» στην Αλεξανδρούπολη
Τι «δείχνουν» οι ιστολογικές εξετάσεις ως αίτιο θανάτου του Βασίλη Καλογήρου-Τα νέα δεδομένα
Για ένα... κόκκινο φανάρι ξυλοκόπησαν τον 36χρονο μπροστά στο παιδί του στη Θεσσαλονίκη
Σοκάρουν οι μαρτυρίες για τον θάνατο της 47χρονης στην Πάτρα-«Είδα το κεφάλι της κάτω από το φορτηγό»