Ξεσπά γυναίκα που έχασε τον άνδρα και το πεντάχρονο παιδί της-«Πήρα στάχτες κι αποκαΐδια»

Συγκλονίζουν οι συγγενείς των θυμάτων που έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, από το οποίο μετράμε δεκάδες νεκρούς.

Από το πρωί της Πέμπτης (02/03) θα ξεκινήσει να γίνεται η ταυτοποίηση των δειγμάτων DNA που έχουν ληφθεί, ενώ κάποιοι έχουν έρθει ήδη αντιμέτωποι με την τραυματική εμπειρία του να αναγνωρίσουν τη σορό των αγαπημένων τους προσώπων.

Μιλώντας σε εκπομπή του MEGA, μια γυναίκα που έχασε τον σύζυγό της και το 5χρονο παιδί της στο τραγικό δυστύχημα, με δυσκολία συγκρατεί την οργή της, αναφέροντας πως παρέλαβε "στάχτες" και δεν μπορεί ούτε να τους κηδέψει. Η ίδια δηλώνει πως μίλησε μαζί τους λίγο πριν μπουν μέσα στο τρένο, από Αθήνα για Θεσσαλονίκη.

"Είμαι με τα ηρεμιστικά. 40 χρόνων "έφυγε" ο σύζυγός μου και 5 χρόνων το παιδί μου. Ήταν στο πρώτο βαγόνι. Όλοι οι άνθρωποι που είναι εκεί, είναι άχρηστοι, να φύγουν. Βγαίνουν κάποιοι βουλευτές και μας λένε συλλυπητήρια. Να μου πούνε τι; Θα μου φέρουν πίσω το παιδί μου και τον άντρα μου; Να απολυθούν όλοι, είναι όλοι άχρηστοι", αναφέρει η γυναίκα.

Η μαρτυρία της όταν κλήθηκε να αναγνωρίσει την οικογένειά της, σοκάρει: "Και που πήγαμε (σ.σ. στο νοσοκομείο) τι είδαμε; Δεν βρήκαμε τίποτα. Είδα το παιδί μου; Είδα τον άντρα μου; Είδα κάτι; Στάχτες πήρα και αποκαΐδια, δεν μου έδωσαν τίποτα. Τι; Να αναγνωρίσω μια στάχτη; Δεν μπορώ να κηδέψω ούτε τον άντρα μου, ούτε και το παιδί μου".

"Έπρεπε να ντρέπονται που βγαίνουν στις τηλεοράσεις. Ντροπή τους και αίσχος, μπορεί να ήταν μέσα στο βαγόνι τα δικά τους τα παιδιά και δεν θα τους άρεσε καθόλου αυτό", ξεσπά η γυναίκα. Η ίδια λέει πως, όταν βρει τη δύναμη, θα κινηθεί νομικά. "Δεν είμαι καθόλου καλά. Ακόμα ψάχνουν να βρουν τα παιδιά τους. Τι θα πούνε στις μανάδες αυτές; Ότι σκοτώσαμε τα παιδιά σας;", κατέληξε.

Πηγή: News247

Δειτε Επισης

«Θα τη χτυπήσω με το μαχαίρι»-Νέες αποκαλύψεις για σχέδιο δολοφονίας της μητέρας της 13χρονης
Επιστρέφει στην Ελλάδα ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού από τη σύγκρουση στα Τέμπη
Εισαγγελική έρευνα για τις αναρτήσεις που προτρέπουν σε βιαιοπραγίες τη μέρα των συγκεντρώσεων για Τέμπη
ΒΙΝΤΕΟ: Eμπρησμός σε πρατήριο καυσίμων στην Αργυρούπολη, απείλησαν υπάλληλο με όπλο
Μυστήριο με την ουσία που βρέθηκε στις Τοξικολογικές για τον Βασίλη Καλογήρου-Στο μικροσκόπιο CCTV
Νέο βίντεο ντοκουμέντο για την 14χρονη που ξυλοκόπησε 13χρονη-Είχε επιτεθεί και σε άλλη ανήλικη
Συνελήφθη 50χρονος στην Ακράτα που απειλούσε τη σύζυγό του-Τον πήγαν σε ψυχιατρική κλινική, αλλά απέδρασε
Θάνατος Βασίλη Καλογήρου-Χρήση φαρμακευτικής ουσίας δείχνουν οι τοξικολογικές εξετάσεις
Σε ύφεση η σεισμική δραστηριότητα σε Σαντορίνη, Αμοργό, Ίο και Ανάφη
Επικοινωνία Μητσοτάκη και Ζελένσκι-«Καμία απόφαση για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία»