Έσπασε ρεκόρ με τις τελευταίες 4500 λέξεις του ο Πρόδρομος

Είναι από τους απερχόμενους υπουργούς που επικρίθηκαν όσο λίγοι κατά τη διάρκεια της θητείας του. Λίγο τα χρόνια προβλήματα του σχολικού συστήματος, λίγο τα τετράμηνα, λίγο δευτερεύοντα ζητήματα που προέκυψαν όπως το σκίσιμο της σελίδας για τον Κεμάλ κτλ, τον έβαλαν στο μάτι του κυκλώνα και των εκπαιδευτικών.

Δεν ήταν και λίγες οι φορές ωστόσο που ο Πρόδρομος Προδρόμου κούρασε με τις μακρόσυρτες ομιλίες του που αρκετές φορές ήταν περί ανέμων και υδάτων και δεν διακρίνονταν για τις ουσιαστικές αναφορές του σε συγκεκριμένα ζητήματα. Μια τέτοια για παράδειγμα, ήταν η περίπτωση όταν εν μέσω κορωνοϊού κάλεσε τα μέσα στο Υπουργείο για να ανακοινώσει πως θα τύχει διαχείρισης η πανδημία και μιλούσε για τριάντα λεπτά, χωρίς να δώσει καθαρές και επί της ουσίας απαντήσεις.

Κάτι τέτοιο έκανε και χθες στο Υπουργείο Παιδείας όταν μιλούσε για περίπου 45 λεπτά, ευχαριστώντας έναν ένα και με λεπτομέρεια τους λειτουργούς και τις υπηρεσίες του Υπουργείου του. Είναι ενδεικτικό ότι η τελετή παράδοσης-παραλαβής στο Υπουργείο Παιδείας διήρκησε πέραν της μιας ώρας και κάλυψε χρονικά παραδόσεις-παραλαβές άλλων τριών Υπουργείων.

Για την ιστορία η απομαγνητοφώνηση της ομιλίας του Πρόδρομου Προδρόμου περιείχε συνολικά 4500 χιλιάδες λέξεις. Σαν να μην έφτανε αυτό, μετά την πολύ σύντομη ομιλία της νέας υπουργού, ο Πρόδρομος Προδρόμου έλαβε ξανά τον λόγο για να ευχαριστήσει αυτούς που είχε ξεχάσει.

Ο Πρόδρομος Προδρόμου κούρασε και τους λειτουργούς των μέσων και τους λειτουργούς του Υπουργείου Παιδείας και το παραδέχθηκε και ο ίδιος στο τέλος. Ήταν όμως για τελευταία φορά, αφού η νέα υπουργός στην πρώτη της παρουσία, ήταν πολύ συγκεκριμένη, περιεκτική και κατατοπιστική στα όσα λέει.

Δειτε Επισης

Σύμπτωση; Η κάρτα φιλάθλου «λειτούργησε» 24 ώρες μετά την κριτική
Γιατί δεν δίνεται οπτικό υλικό στη δημοσιότητα για το θανατηφόρο του 2012;
Ξεπέρασε κάθε όριο ο Θεμιστοκλέους-Το προσβλητικό σχόλιο κατά Ατταλίδου
Μονοπώλησε το κρυμμένο τασάκι...
Βούιξε η Αστυνομία για ερωτικές περιπτύξεις μελών εν ώρα καθήκοντος…
H συγκάλυψη διαφθοράς, συνιστά διαφθορά!
Μα πού ήταν οι 1000 και πλέον κρατούμενοι κατά την επίσκεψη της Προκοπίου;
ΒΙΝΤΕΟ: Εμφάνιση έκπληξη του Χατζηγιάννη στα γενέθλια του Νικόλα Παπαδόπουλου
Ξέσπασμα Σενέκη κατά Ατταλίδου-«Φαρμακερά βέλη στην τουρκική φαρέτρα»
Πολιτικό Γραφείο στη Λευκωσία ετοιμάζει ο Νίκος Αναστασιάδης