Με σοβαρά εγκαύματα το σκυλάκι που δέχθηκε καυστικό υγρό από ανήλικους

Υπόθεση περιστατικού ρίψης θεϊκού οξέος σε μικρό σκυλάκι στην Πάφο, διερευνά η Αστυνομία.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου η καταγγελία έγινε την Παρασκευή από την ιδιοκτήτρια του σκύλου. Σύμφωνα με την καταγγελία η ιδιοκτήτρια του σκύλου αντιλήφθηκε στις 15.3.23 ότι ο σκύλος της ήταν τραυματισμένος στη ράχη του και αυτός έφερε βαθύ έγκαυμα.

Ακολούθως η παραπονούμενη μετέφερε το σκύλο της στο κτηνίατρο ο οποίος της είπε, ότι πιθανόν ο τραυματισμός του σκύλου της να προκλήθηκε από κάποιο καυστικό υγρό και παρέμεινε για παρακολούθηση χωρίς να εμπνέει ανησυχία η κατάσταση της υγείας του.

Η ιδιοκτήτρια του σκύλου κατήγγειλε την υπόθεση στην Αστυνομία η οποία διερευνά την υπόθεση χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν εντοπιστεί οι φερόμενοι δράστες.

Σημειώνεται ότι, το περιστατικό ανάδειξε το Κόμμα για τα Ζώα της Κύπρου με σχετική του ανακοίνωση.  Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το Κόμμα για τα ζώα Κύπρου δέχτηκε καταγγελία από πολίτη ότι κάποια πρόσωπα έριξαν θεϊκό οξύ σε μικρό σκυλάκι (Chihuahua).

Το σκυλάκι έφερε πολύ σοβαρά εγκαύματα και ευρίσκεται σε κτηνιατρική κλινική για περίθαλψη.

Δειτε Επισης

Βίντεο της Χαμάς δείχνει δυο ομήρους να παρακολουθούν την απελευθέρωση άλλων ομήρων
Σημαντικότερη η συμφωνία για το Βυθοτεμάχιο 6, υπό προϋποθέσεις παραγωγή σε 2,5 χρόνια-Τα επόμενα βήματα
Επανήλθε ο Τριανταφυλλίδης για προαγωγή Κατσουνωτού με καρφιά σε ΔΗΣΥ-«Από πού ήρθε η εντολή για... αφωνία»
Σε φθίνουσα πορεία η τηλεόραση για την ενημέρωση των νέων, επιλέγουν Social Media-Διαφορετικές προτεραιότητες
Παγετός στους δρόμους που οδηγούν στο Τρόοδος-Πρόσβαση μόνο για οχήματα 4Χ4 ή με αντιολισθητικές
Κρίσιμες συναντήσεις στο ΥΠΑΝ για το σύστημα αξιολόγησης εκπαιδευτικών-Κλειδώνουν οι λεπτομέρειες
Deepfake απάτες και στην Κύπρο-Πώς η τεχνητή νοημοσύνη απειλεί την ασφάλεια των πολιτών
Ένα θανατηφόρο κάθε δέκα μέρες το 2024, ανήλικοι και νεαροί τα περισσότερα θύματα-Δεν βοήθησαν οι κάμερες
Όλοι αθώοι μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου, εάν όμως οι θεσμοί τους άφηναν να δικαστούν...
Συνελήφθη 50χρονος στην Ακράτα που απειλούσε τη σύζυγό του-Τον πήγαν σε ψυχιατρική κλινική, αλλά απέδρασε