Με σοβαρά εγκαύματα το σκυλάκι που δέχθηκε καυστικό υγρό από ανήλικους

Υπόθεση περιστατικού ρίψης θεϊκού οξέος σε μικρό σκυλάκι στην Πάφο, διερευνά η Αστυνομία.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου η καταγγελία έγινε την Παρασκευή από την ιδιοκτήτρια του σκύλου. Σύμφωνα με την καταγγελία η ιδιοκτήτρια του σκύλου αντιλήφθηκε στις 15.3.23 ότι ο σκύλος της ήταν τραυματισμένος στη ράχη του και αυτός έφερε βαθύ έγκαυμα.

Ακολούθως η παραπονούμενη μετέφερε το σκύλο της στο κτηνίατρο ο οποίος της είπε, ότι πιθανόν ο τραυματισμός του σκύλου της να προκλήθηκε από κάποιο καυστικό υγρό και παρέμεινε για παρακολούθηση χωρίς να εμπνέει ανησυχία η κατάσταση της υγείας του.

Η ιδιοκτήτρια του σκύλου κατήγγειλε την υπόθεση στην Αστυνομία η οποία διερευνά την υπόθεση χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν εντοπιστεί οι φερόμενοι δράστες.

Σημειώνεται ότι, το περιστατικό ανάδειξε το Κόμμα για τα Ζώα της Κύπρου με σχετική του ανακοίνωση.  Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το Κόμμα για τα ζώα Κύπρου δέχτηκε καταγγελία από πολίτη ότι κάποια πρόσωπα έριξαν θεϊκό οξύ σε μικρό σκυλάκι (Chihuahua).

Το σκυλάκι έφερε πολύ σοβαρά εγκαύματα και ευρίσκεται σε κτηνιατρική κλινική για περίθαλψη.

Δειτε Επισης

Νέα έκκληση Ζελένσκι να ασκηθεί «ισχυρή πίεση» στη Ρωσία για εκεχειρία
Ξεπέρασαν τις 400 οι συλλήψεις στην Κωνσταντινούπολη από τις συγκεντρώσεις για την Εργατική Πρωτομαγιά
Συνεχίζεται η μάχη με τις πυρκαγιές στο Ισραήλ-Τραυματίστηκαν 17 πυροσβέστες
Ανάλυση BBC: Επτά συμπεράσματα για τη συμφωνία των ΗΠΑ με την Ουκρανία για τα ορυκτά-Ποιος κερδίζει τι
Επιμένει με την αναγνώριση του ψευδοκράτους ο Ερντογάν-«Θα εντείνουμε τις προσπάθειες»
Γυναίκα απεβίωσε τον περασμένο Σεπτέμβρη στην Πάφο και κηδεύθηκε σήμερα
Ηλεκτρονικές συνταγές και ιατρικά δεδομένα ταξιδεύουν με τους Κύπριους πολίτες-Εντός Μαΐου οι ανακοινώσεις
Η φυλακή στην οποία κρατήθηκε η Ουκρανή δημοσιογράφος-Η υποδοχή με ξυλοδαρμούς, τα βασανιστήρια και τα «ανθρώπινα έπιπλα»
Υπό τετραήμερη κράτηση οι τρεις ανήλικοι για τα επεισόδια στα Λειβάδια το Μεγάλο Σάββατο
Κύπρος, Ελλάδα και Ιταλία στέλνουν αεροσκάφη στο Ισραήλ για τις πυρκαγιές