Συνεχίζει τη σκληρή μάχη ο Γεράσιμος-Τα συγκινητικά λόγια της μητέρας του

Μάχη για τη ζωή του συνεχίζει να δίνει ο Γεράσιμος, ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού της μοιραίας αμαξοστοιχίας των Τεμπών.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, μέσω τρίτου προσώπου, η μητέρα του νεαρού Γεράσιμου θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα, ευχαριστώντας τους γιατρούς για την προσπάθεια και τον κόσμο που προσεύχεται για τον γιο της.

«Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας. Αυτή την στιγμή θέλω να παραμείνω σιωπηλή και να επικεντρωθώ στο παιδί μου. Υπάρχουν πληροφορίες που έχουν βγει που δεν έχω δώσει εγώ στα Mέσα, ίσως είναι λόγια συγγενών, αλλά όχι δικά μου», είπε η μητέρα του 20χρονου.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ τους γιατρούς για την προσπάθεια τους και όλο τον κόσμο που προσεύχεται για το παιδί μου», πρόσθεσε.

Ο Γεράσιμος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά την σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη. Είναι ο μοναδικός επιζών του μοιραίου τρένου, καθώς εκσφενδονίστηκε από το παράθυρο την ώρα της σύγκρουσης και βρέθηκε αρκετά μέτρα μακριά. Φέρει βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις με τους γιατρούς να κάνουν ό,τι είναι δυνατό.

Πηγή: Ιefimerida

Δειτε Επισης

Νέοι διάλογοι μετά τη τραγωδία στα Τέμπη-«Ένας ξερόλας ήταν ο σταθμάρχης»
Έκθεση τεχνικού συμβούλου οικογένειας θύματος καταρρίπτει τις θεωρίες συνωμοσίας για την τραγωδία στα Τέμπη
Απορρίφθηκε ως αβάσιμη η μήνυση συγγενών θυμάτων των Τεμπών σε βάρος εφέτη ανακριτή Λάρισας
Έλαβε εντολή για να αναλάβει την υπόθεση θανάτου του Καλογήρου το Τμήμα Ανθρωποκτονιών
ΒΙΝΤΕΟ: Ο αρχηγός της «μαφίας των φυλακών» ηθικός αυτουργός απόπειρας δολοφονίας στην Αθήνα
ΒΙΝΤΕΟ: Δρόμοι ποτάμια από την κακοκαιρία στην Ελλάδα-Χτυπά ασταμάτητα η κακοκαιρία
Φοβερό θανατηφόρο στην Ελλάδα-Νεκρός 19χρονος, που έπεσε από γέφυρα, άμορφη μάζα σιδερικών το όχημά
Πήγαινε να πάρει περιπολικό για να ξεκινήσει την υπηρεσία του ο αστυνομικός που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Ελλάδα
Τα τσίπουρα, οι σόδες και τα… φώτα που τον τύφλωσαν-Η απολογία 60χρονου για θανατηφόρο στην Ελλάδα
Μνημείο για την Κυριακή Γρίβα στους Αγίους Αναργύρους-«Να το βλέπετε οι γυναίκες και να παίρνετε δύναμη»