Χίλια μικρά παιδιά έτρεξαν στον Μαραθώνιο Λεμεσού

Σχεδόν 1.000 μικρά παιδιά συμμετείχαν στη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της Κύπρου, τρέχοντας και φέτος δωρεάν στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού, αναφέρει δελτίο Τύπου που εξέδωσαν οι διοργανωτές.

Συγκεκριμένα, στην Andrey & Julia Dashin’s Foundation Youth Race έλαβαν μέρος περίπου 1.000 παιδιά ηλικίας 6-11 ετών. Διευκρινίζεται ότι τα παιδιά 6-8 ετών έτρεξαν 800 μέτρα και τα παιδιά 9-11 ετών έτρεξαν 1.200 μέτρα. Παρά τις καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στη Λεμεσό τα παιδιά ήταν εκεί και έτρεξαν δίπλα στη θάλασσα, απολαμβάνοντας μία πανέμορφη διαδρομή.

TRIA

Παράλληλα, όλα τα μικρά παιδιά που έλαβαν μέρος στον δεύτερο αγωνιστικό δρόμο του Σαββάτου πήραν χωρίς καμιά χρέωση το μπλουζάκι τους και φόρεσαν και το αναμνηστικό τους μετάλλιο, παίρνοντας και δίπλωμα γι' αυτή τους τη συμμετοχή. Σημειώνεται ότι όλα τα έξοδα της συμμετοχής τους τα κάλυψε το Andrey & Julia Dashin’s Foundation, το οποίο είναι και ονομαστικός χορηγός της διαδρομής.

Την εκκίνηση στην Andrey & Julia Dashin’s Foundation Youth Race έδωσε η Τζούλια Ντασίν. «Είναι η έκτη χρονιά που χορηγούμε τον Αγώνα Νεολαίας στον Μαραθώνιο Λεμεσού. Και κάθε φορά αισθανόμαστε πιο συνδεδεμένοι με τη διοργάνωση και με τα μοναδικά οφέλη που χαρίζει στα παιδιά, τα οποία τρέχουν μαζί και προσπαθούν μαζί. Αποκτούν μεγαλύτερη δύναμη, σωματική και πνευματική. Χαιρόμαστε, γιατί μπορούμε να απολαύσουμε τη διοργάνωση αυτή σε ένα μοναδικό περιβάλλον, δίπλα στη θάλασσα», δήλωσε η κ. Ντασίν.

Η Andrey & Julia Dashin’s Foundation Youth Race τελεί υπό την αιγίδα της συζύγου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Φιλίππας Καρσερά, καταλήγει το δελτίο Τύπου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Το ΤΑΕΠ και τη Μονάδα Αιμοκάθαρσης ΓΝ Λάρνακας επισκέφθηκε η Υπ. Υγείας
Επαναλειτουργεί από την Τρίτη η ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων για τις Παγκύπριες
Πέραν των 60 εκατομμυρίων θα δοθούν σε Κύπριους γεωργούς μέσω εκταρικών επιδοτήσεων
Tον Νόμο περί Τύπου και τη δημοσιογραφική ταυτότητα, συζήτησαν ΕΣΚ και ΥΠΕΣ
Επ. Περιβάλλοντος: Το Γραφείο μου θα συμβάλει ώστε οι παραλίες της Κύπρου να είναι χωρίς πλαστικά
Κάλεσμα ΑΚΕΛ σε Κυβέρνηση για παροχή αντισταθμιστικών μέτρων για το Τοπικό Σχέδιο Ακάμα
Διευθετήσεις για ραντεβού μετά την κατάργηση της πλατφόρμας του Τμήματος Αρχείου Πληθυσμού
Νέος Αντιδήμαρχος Λευκωσίας ο Χρίστος Ιωσήφ
Απόδοση ευθυνών και διασφάλιση βιωσιμότητας δημοσίων νοσηλευτηρίων ζητά η ΠΑΣΥΚΙ
Ανοικτοί δρόμοι μόνο για οχήματα 4Χ4 ή με αλυσίδες προς το Τρόοδος-Η πρόγνωση του καιρού