Χίλια μικρά παιδιά έτρεξαν στον Μαραθώνιο Λεμεσού

Σχεδόν 1.000 μικρά παιδιά συμμετείχαν στη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της Κύπρου, τρέχοντας και φέτος δωρεάν στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού, αναφέρει δελτίο Τύπου που εξέδωσαν οι διοργανωτές.

Συγκεκριμένα, στην Andrey & Julia Dashin’s Foundation Youth Race έλαβαν μέρος περίπου 1.000 παιδιά ηλικίας 6-11 ετών. Διευκρινίζεται ότι τα παιδιά 6-8 ετών έτρεξαν 800 μέτρα και τα παιδιά 9-11 ετών έτρεξαν 1.200 μέτρα. Παρά τις καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στη Λεμεσό τα παιδιά ήταν εκεί και έτρεξαν δίπλα στη θάλασσα, απολαμβάνοντας μία πανέμορφη διαδρομή.

TRIA

Παράλληλα, όλα τα μικρά παιδιά που έλαβαν μέρος στον δεύτερο αγωνιστικό δρόμο του Σαββάτου πήραν χωρίς καμιά χρέωση το μπλουζάκι τους και φόρεσαν και το αναμνηστικό τους μετάλλιο, παίρνοντας και δίπλωμα γι' αυτή τους τη συμμετοχή. Σημειώνεται ότι όλα τα έξοδα της συμμετοχής τους τα κάλυψε το Andrey & Julia Dashin’s Foundation, το οποίο είναι και ονομαστικός χορηγός της διαδρομής.

Την εκκίνηση στην Andrey & Julia Dashin’s Foundation Youth Race έδωσε η Τζούλια Ντασίν. «Είναι η έκτη χρονιά που χορηγούμε τον Αγώνα Νεολαίας στον Μαραθώνιο Λεμεσού. Και κάθε φορά αισθανόμαστε πιο συνδεδεμένοι με τη διοργάνωση και με τα μοναδικά οφέλη που χαρίζει στα παιδιά, τα οποία τρέχουν μαζί και προσπαθούν μαζί. Αποκτούν μεγαλύτερη δύναμη, σωματική και πνευματική. Χαιρόμαστε, γιατί μπορούμε να απολαύσουμε τη διοργάνωση αυτή σε ένα μοναδικό περιβάλλον, δίπλα στη θάλασσα», δήλωσε η κ. Ντασίν.

Η Andrey & Julia Dashin’s Foundation Youth Race τελεί υπό την αιγίδα της συζύγου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Φιλίππας Καρσερά, καταλήγει το δελτίο Τύπου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Απαντά για τη διαμαρτυρία στο Στρόβολο το Τμήμα Πολεοδομίας-«Η είσοδος έχει ακυρωθεί βάσει σχεδιασμού»
Εξελίξεις τις επόμενες ημέρες για την έφεση Τυχικού-Αρχίζει η διαδικασία στο Οικουμενικό Πατριαρχείο
Εκδήλωση διαμαρτυρίας κατοίκων Αγίας Θεοδώρας και Αγίας Θεοδοσίας στο Στρόβολο
Τέλεσε το μνημόσυνο της μητέρας του ο Τυχικός-Την ερχόμενη εβδομάδα το θέμα στο Πατριαρχείο (pics)
Αίθριος ο καιρός, στους 37 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία-Ανεβαίνει τις επόμενες ημέρες ο υδράργυρος
Εισήγηση ΣΠΟΛΜΗΚ προς ΥΠΕΣ για απευθείας έκδοση άδειας οικοδομής με πολεοδομική άδεια
Το Υπουργείο Υγείας προκήρυξε το Σχέδιο Κρατικών Ενισχύσεων Ήσσονος 2025
Ξεκινά η αποδοχή αιτήσεων για έκδοση μπλε κάρτας της ΕΕ-Όλες οι λεπτομέρειες
​​​​​​ Παραδόθηκε στην κυκλοφορία τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Σαΐττά
Εκκαθάρισε τις δηλώσεις εισοδήματς για το 2023 πριν την υποβολή νέων για το 2024 ο Έφορος Φορολογίας