Υπ. Υγείας: Χρέος μας να υποστηρίξουμε πρωτοβουλίες που στοχεύουν την εξυπηρέτηση του κοινού καλού

Χρέος μας στο Υπουργείο Υγείας είναι να υποστηρίζουμε όλες τις πρωτοβουλίες που στοχεύουν στην εξυπηρέτηση του κοινού καλού, είπε η Υπουργός Υγείας, Πόπη Κανάρη, μιλώντας σε εκδήλωση του Συνδέσμου «Ένα όνειρο, μια ευχή», η οποία πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου στη Λευκωσία.

Επικαλούμενη τη ρήση του Winston Churchill, «Κερδίζεις τα προς το ζην από αυτά που παίρνεις. Κερδίζεις τη ζωή από αυτά που δίνεις», η Υπουργός Υγείας εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της προς τον Παγκύπριο Σύνδεσμο για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» για το αξιέπαινο έργο που επιτελεί, για την πολύτιμη και διαχρονική προσφορά του στην κυπριακή κοινωνία.

"Ο Σύνδεσμος, με την έμπρακτη στήριξη που προσφέρει στα παιδιά μας που δίνουν τη μάχη με τον καρκίνο και συναφείς ασθένειες, αποτελεί λαμπερό παράδειγμα για όλους μας. Με τη δύναμη της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης, ο Σύνδεσμος κάνει τα πάντα για να δημιουργήσει ένα φωτεινότερο αύριο", τόνισε η κ. Κανάρη.

Ακόμη, συνεχάρη τους εθελοντές μοτοσυκλετιστές, οι οποίοι, όπως είπε, "συμμετέχουν με ανιδιοτέλεια στις εκδηλώσεις του συνδέσμου έχοντας ως στόχο τη συλλογή χρημάτων για οικονομική ενίσχυση του Συνδέσμου, προκειμένου να εκπληρωθούν ευχές των πασχόντων παιδιών και νέων, στο πλαίσιο του προγράμματος ψυχολογικής υποστήριξης και να ενισχυθούν οικονομικά οι οικογένειές τους".

"Είμαστε μαζί σε αυτό τον αγώνα για τη ζωή και την πραγματοποίηση των ονείρων και των ευχών των παιδιών με καρκίνο και είναι καθήκον όλων μας να συνεχίσουμε να παρέχουμε κάθε δυνατή στήριξη", συμπλήρωσε.

"Χρέος μας στο Υπουργείο Υγείας είναι να υποστηρίζουμε όλες τις πρωτοβουλίες που στοχεύουν στην εξυπηρέτηση του κοινού καλού, τιμώντας τον άνθρωπο και τις αξίες που πρέπει να υπηρετεί", υπέδειξε η Υπουργός, εκφράζοντας παράλληλα την ελπίδα ότι το παράδειγμα του Συνδέσμου θα αποτελέσει πρότυπο για ολόκληρη την κοινωνία και για κάθε πολίτη ξεχωριστά.

Κλείνοντας, η κ. Κανάρη ευχήθηκε να ευοδωθούν οι σκοποί της εκδήλωσης. "Η ζωή είναι στο χέρι μας και θα την κερδίσουμε", κατέληξε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Η ζωή με ένα παιδί με σύνδρομο Down-«Στην αρχή ήταν σαν κεραμίδα στο κεφάλι»
Το ΤΑΕΠ και τη Μονάδα Αιμοκάθαρσης ΓΝ Λάρνακας επισκέφθηκε η Υπ. Υγείας
Επαναλειτουργεί από την Τρίτη η ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων για τις Παγκύπριες
Πέραν των 60 εκατομμυρίων θα δοθούν σε Κύπριους γεωργούς μέσω εκταρικών επιδοτήσεων
Tον Νόμο περί Τύπου και τη δημοσιογραφική ταυτότητα, συζήτησαν ΕΣΚ και ΥΠΕΣ
Επ. Περιβάλλοντος: Το Γραφείο μου θα συμβάλει ώστε οι παραλίες της Κύπρου να είναι χωρίς πλαστικά
Κάλεσμα ΑΚΕΛ σε Κυβέρνηση για παροχή αντισταθμιστικών μέτρων για το Τοπικό Σχέδιο Ακάμα
Διευθετήσεις για ραντεβού μετά την κατάργηση της πλατφόρμας του Τμήματος Αρχείου Πληθυσμού
Νέος Αντιδήμαρχος Λευκωσίας ο Χρίστος Ιωσήφ
Απόδοση ευθυνών και διασφάλιση βιωσιμότητας δημοσίων νοσηλευτηρίων ζητά η ΠΑΣΥΚΙ