Κλειστό τμήμα του παραλιακού στη Λεμεσό λόγω του Μαραθωνίου

Κλειστό τμήμα του παραλιακού δρόμου στη Λεμεσό για διεξαγωγή του ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού 2023, από τις 8.00 το πρωί, μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι.

Το Σάββατο 18.03.23 και ώρα 0900 θα γίνει ο Μαραθώνιος (Εταιρικός, Παιδικός) 5χλμ., όπου θα δοθεί η εκκίνηση από την Επίχωση η ώρα 0900 και οι αθλητές θα ακολουθήσουν τη διαδρομή 28ης Οκτωβρίου ανατολικά μέχρι τη συμβολή των φώτων τροχαίας των οδών 28ης Οκτωβρίου – Γρίβα Διγενή (CROWNE PLAZA HOTEL). Θα χρησιμοποιηθούν και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας. Οι αποκοπές θα γίνουν από αστυνομικούς και τροχονόμους του Δήμου Λεμεσού.

Από τις 08:00 το πρωί μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι, ο παραλιακός δρόμος από τη συμβολή των οδών Σπύρου Αραούζου – Ανεξαρτησίας μέχρι τη συμβολή των φώτων τροχαίας 28ης Οκτωβρίου – Γρίβα Διγενή (CROWNE PLAZA HOTWL) θα είναι κλειστός για την τροχαία.

Την Κυριακή 19.03.2023 και ώρα 07:30 θα πραγματοποιηθεί στη Λεμεσό ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με τη συμμετοχή πέραν των 10000 δρομέων.

Η εκκίνηση θα δοθεί στην περιοχή της Επίχωσης, με δυτική κατεύθυνση στον παραλιακό δρόμο προς τη Φραγκλίνου Ρούσβελτ, από τον κυκλικό κόμβο Νέου Λιμανιού διαμέσου του παράλληλου δρόμου του Νέου Λιμανιού προς τον κυκλικό κυκλικό κόμβο ‘‘Lady΄s Mile’’ τον κάθετο δρόμο μπροστά από το πολυκατάστημα ‘‘My Mall’’ φτάνοντας στον κυκλικό κόμβο της Φρ. Ρούσβελτ, συνεχίζει δυτικά προς το χωριό Ασώματος μέχρι τη συμβολή με την είσοδο του ‘‘Water park’’, όπου γίνεται επαναστροφή και ακολουθεί την ίδια διαδρομή διαμέσου του παραλιακού δρόμου μέχρι λίγο πριν τα φώτα τροχαίας της συμβολής της Λεωφόρου Αμαθούντος με την οδό Αγ. Σαράντα παρά το ξενοδοχείο ‘‘Elias Hotel’’, όπου γίνεται επαναστροφή με τερματισμό και πάλι την Επίχωση.

Από τις 06:00 το πρωί μέχρι τις 14:00 μετά το μεσημέρι, όλο το πιο πάνω παραλιακό μέτωπο θα είναι κλειστό για την τροχαία. Ο δρόμος θα δίνεται στην κυκλοφορία σταδιακά ανάλογα με την πορεία των αθλητών.

Προτρέπονται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να ακολουθούν τα σήματα τροχαίας, τις υποδείξεις της Αστυνομίας αλλά και τις παρακάμψεις της κυκλοφορίας.

Δειτε Επισης

Στο Μακάρειο για νοσηλεία ο δωδεκάχρονος που παρασύρθηκε στη Λεμεσό
Ανησυχεί ο Σύνδεσμος Προστασίας Πληροφοριών για τον χειρισμό των κυβερνοεπιθέσεων
Χάθηκαν τα ίχνη 17χρονου από τον χώρο διαμονής του στη Λευκωσία
Κακόβουλα τέθηκε η πυρκαγιά σε όχημα στην Αραδίππου-Διερευνώνται οι ισχυρισμοί
Στο νοσοκομείο δωδεκάχρονο παιδί που παρασύρθηκε ενώ διασταύρωνε
Αντιδράσεις αστυνομικών για την επανασύσταση Ουλαμού Λαθροθηρίας-«Έχουμε πρόβλημα με τις παράγκες»
Συμβουλές ΕΤΕΚ για προστασία από κυβερνοεπιθέσεις-Οι κωδικοί, τα αρχεία και τα αντίγραφα
Διαμαρτυρία του Κυπροκουρδικού Συνδέσμου-Καταγγέλλει υιοθέτηση της τουρκικής ρητορικής
Κουκουλοφόροι παρενόχλησαν το λεωφορείο της Πέγειας
Εικόνες από τα ναρκωτικά που εντοπίστηκαν στην κατοχή της 33χρονης στο αεροδρόμιο