Χαιρετίζει την «αλληλεγγύη» από τον Οργανισμό Τουρκικών Κρατών ο Ουστέλ

Την «βούληση για αλληλεγγύη» που τέθηκε επί τάπητος στην Έκτακτη Σύνοδο Κορυφής του Οργανισμού Τουρκικών Κρατών χθες στην Άγκυρα χαιρέτισε ο «πρωθυπουργός», Ουνάλ ουστέλ.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, ο τ/κ Τύπος γράφει σήμερα ότι ο κ. Ουστέλ πρόσθεσε ότι παράλληλα με την προσπάθεια και την βούληση που επέδειξε η Τουρκία για να γίνει αποδεκτό το ψευδοκράτος στον ΟΤΚ με το «συνταγματικό» του όνομα, αποτελεί ένδειξη της αποφασιστικότητας της Τουρκίας να υπερασπιστεί το «κράτος» τους και την «εθνική υπόθεσή» τους η δήλωση του Προέδρου Έρντογαν ότι με την συμμετοχή της «ΤΔΒΚ», όπως αποκάλεσε το ψευδοκράτος, ενισχύθηκε το οικογενειακό συμβούλιο του ΟΤΚ, ο οργανισμός συγκεκριμενοποίησε την ισχυρή και αποφασιστική στήριξή του προς τον τουρκοκυπριακό «λαό» και θα συνεχίσουν τον αγώνα για αναγνώριση του κατοχικού καθεστώτος και άρση των περιορισμών που επιβάλλονται στα «αδέλφια μας», κατά την έκφρασή του.

Ο Ουνάλ Ουστέλ επανέλαβε την έκκληση του Τούρκου Προέδρου και του Αντιπροέδρου Οκτάι για αναγνώριση του ψευδοκράτους και εξέφρασε την ευχή όπως βρει ανταπόκριση στον τουρκικό κόσμο αυτή η έκκληση. 

Δειτε Επισης

SOS για γερμανική επένδυση μαμούθ στο ψευδοκράτος-Ζητά παρέμβαση ΥΠΕΞ η Σούπερμαν
Προχωρά η ίδρυση νέου κόμματος-Διευρύνουν τον κύκλο για να πιάσουν παλμό
Η «γνωμάτευση» της ΚΣ του ΟΑΣΕ για τις εκλογές στο Καζακστάν και οι επαφές Χαραλαμπίδου
Συναντήθηκε με τον Ούγγρο ΥΠΕΞ και ζήτησε εξηγήσεις ο Κόμπος
Επιμένει στον αμανέ του ο Τατάρ-« Δεν υπάρχουν οι μηχανισμοί για ένα κράτος στην Κύπρο»
Πρώτα Συνέδριο, μετά εκλογές στον ΔΗΣΥ-Στις 4 Απριλίου η υποβολή υποψηφιοτήτων
Αρνείται την πρόταση του Προέδρου και μας κατηγορεί για... μαξιμαλισμό το «υπεξ»
Με το «συνταγματικό όνομα» του συμμετείχε το ψευδοκράτος στον ΟΤΚ, υποστηρίζει ο Τσαβούσογλου
Ορο για ομαλοποίηση σχέσεων Κύπρου-Τουρκίας φέρεται να θέτει ο Σίσι
Την πρότασή του για το Κυπριακό ανέπτυξε στον Πρωθυπουργό της Πορτογαλίας ο Πρόεδρος