Συνολικά 398 καταγγελίες για τροχαίες παραβάσεις παγκύπρια το τελευταίο 24ώρο

Συνολικά 398 παραβάσεις τροχαίας καταγγέλθηκαν κατά τη διάρκεια ελέγχων τροχαίας που έγιναν από μέλη της Αστυνομίας, ανά το παγκύπριο, από την Πέμπτη μέχρι και το πρωί της Παρασκευής, από τις οποίες 171, αφορούσαν υπέρβαση του ορίου ταχύτητας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας σε εκστρατεία που πραγματοποιήθηκε στην πόλη και επαρχία Λευκωσίας, τα μέλη της Τροχαίας κατήγγειλαν 172 οδηγούς για παράβαση σήματος τροχαίας (στροφή δεξιά), επτά πρόσωπα για χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση, οκτώ πρόσωπα για μη χρήση ζώνης ασφάλειας, τέσσερις οδηγούς για μη χρήση προστατευτικού κράνους και άλλους δέκα οδηγούς για οδήγηση χωρίς άδεια ή χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας.

Τέλος η Αστυνομία σημειώνει ότι οι έλεγχοι τροχαίας συνεχίζονται καθημερινά, με στόχο την πρόληψη των θανατηφόρων και σοβαρών τροχαίων συγκρούσεων αλλά και την εμπέδωση της ορθής οδικής συνείδησης από όλους τους χρήστες των δρόμων.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Έφτασε στην Κύπρο ο Πρωθυπουργός της Ινδίας-«Ένα νέο κεφάλαιο σε μια στρατηγική συνεργασία χωρίς όρια»
Ανάλυση: Έτσι μπορεί να σβήσουν οι φλόγες της σύγκρουσης Ισραήλ-Ιράν στη Μέση Ανατολή
Τα είπαν τελικά τηλεφωνικώς Χριστοδουλίδης και Νετανιάχου-Τόνιζε την άμεση ανάγκη για αποκλιμάκωση
Ο κακός χαμός στον Πεδουλά λόγω του φεστιβάλ Κερασιού-Κυκλοφοριακό κομφούζιο στους δρόμους
Τέσσερις γυναίκες από την ίδια οικογένεια νεκρές από ιρανικό πύραυλο στο βόρειο Ισραήλ
Ανοίγει τα χαρτιά του τη Δευτέρα ο Αθανασίου για την υπόθεση Θανάση-Θα απαντήσει για την επιστολής της Νομικής
Στενό φίλο και σημαντικό εταίρο χαρακτήρισε την Κύπρο ο Μόντι-Οι αναφορές του για την προσεχή επίσκεψη
Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών από τα ιρανικά πλήγματα στο Ισραήλ-Νέοι βομβαρδισμοί στην Τεχεράνη
Ετοιμάζεται για τηλεφώνημα Νετανιάχου ο Χριστοδουλίδης -«Μας ζήτησε το Ιράν να μεταφέρουμε μήνυμα»
Ζήτησε έκτακτη συνάντηση των ΥΠΕΞ της ΕΕ ο Κόμπος-Στο επίκεντρο η κλιμακούμενη κατάσταση στη Μέση Ανατολή