ΒΙΝΤΕΟ: Τραγωδία στην Ινδία-Εργάτες καταπλακώθηκαν από τόνους πατάτας

Τουλάχιστον οκτώ άτομα έχασαν τη ζωή τους στην Ινδία όταν τόνοι πατάτας που είχαν στοιβαχθεί λάθος σε αποθήκη αγροτικών ειδών κατέρρευσαν με συνέπεια να παρασύρουν μέρος του κτηρίου και της οροφής καταπλακώνοντας τους άτυχους εργάτες.

Βίντεο που εξασφάλισε στο BBC India δείχνει τις αγωνιώδεις προσπάθειες των διασωστών να ανασύρουν τους επιζώντες που είχαν καταπλάκωθεί από τα σακιά με πατάτες και όσο περνούσε η ώρα κινδύνευαν από αυτό.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη την Πέμπτη (16/3) στην περιφέρεια Uttar Pradesh και όπως έγινε γνωστό είκοσι εργάτες είχαν καταπλακωθεί εκ των οποίων οι οκτώ δυστυχώς έχασαν τη ζωή τους. Ομάδες διάσωσης με τα χέρια αλλά και με σκαπτικά μηχανήματα απομάκρυναν τα τσουβάλια προκειμένου να αναζητήσουν κάτω από τα συντρίμια της πλίθινης κατασκευής τραυματίες και νεκρούς.

Μετά την κατάρρευση της αποθήκης σημειώθηκε διαρροή αμμωνίας γεγονός που έκανε πιο δύσκολη την όλη επιχείρηση, την οποία όπως φαίνεται από φωτογραφίες και βίντεο είχε συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου για να το παρακολουθήσει.

Πηγή: ΕΡΤ

Δειτε Επισης

Στους 11 οι νεκροί στη χειρότερη επίθεση σε σχολείο στην ιστορία της Σουηδίας-Το προφίλ του δράστη
Ο Ζελένσκι δηλώνει έτοιμος για απευθείας διαπραγματεύσεις με τον Πούτιν
Ανακτήθηκαν όλες οι σοροί της αεροπορικής τραγωδίας στην Ουάσινγκτον-Στους 67 οι νεκροί
Παγκόσμια ανησυχία από τις εξαγγελίες Τραμπ-Θέλει να κατακτήσει τη Λωρίδα της Γάζας και να διώξει τους Παλαιστίνιους
Επίθεση με μαχαίρι σε σχολείο στη Γαλλία-Μάχη για τη ζωή του δίνει 17χρονος
BINTEO: Εκρήγνυται ξανά το ηφαίστειο Κιλαουέα στη Χαβάη
Συνομιλία Τραμπ-Σι για τους δασμούς προανήγγειλε ο σύμβουλος εμπορίου του Αμερικανού προέδρου
ΒΙΝΤΕΟ: Τουλάχιστον δέκα νεκροί από την ένοπλη επίθεση σε σχολείο στη Σουηδία
Η Αυστραλία απαγορεύει την εφαρμογή DeepSeek σε όλες τις κυβερνητικές συσκευές
Τουλάχιστον πέντε νεκροί και 30 τραυματίες από ρωσική πυραυλική επίθεση στην περιφέρεια του Χαρκόβου