Τον έπιασαν ενώ προσπαθούσε να κλέψει ακατοίκητη οικία-Μπλεγμένος σε άλλες έξι διαρρήξεις

Μετά από λήψη σχετικής πληροφορίας, μέλη της του ΤΑΕ Λεμεσού και του Αστυνομικού Σταθμού Πολεμιδιών μετέβησαν γύρω στις 1 το μεσημέρι χθες σε ακατοίκητη οικία στην επαρχία Λεμεσού.

Εντός της οικίας εντοπίστηκε ένα πρόσωπο ηλικίας 23 ετών, το οποίο όπως διαπιστώθηκε από τις εξετάσεις, εισήλθε εντός της οικίας αφού προηγουμένως παραβίασε με αιχμηρό αντικείμενο συρόμενο αλουμινένιο παράθυρο.

Ο 23χρονος δεν ήταν σε θέση να δώσει ικανοποιητικές εξηγήσεις όσο αφορά την παρουσία του στην οικία και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Κατά τη διάρκεια σωματικής έρευνας που διενεργήθηκε, εντοπίστηκε στην κατοχή του περιουσία για την οποία δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις όσο αφορά την κατοχή της καθώς και μικρή ποσότητα μεθαμφεταμίνης.

Στο πλαίσιο των εξετάσεων, προέκυψαν στοιχεία που φέρονται να εμπλέκουν τον 23χρονο σε άλλες έξι υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών που διαπράχθηκαν στην επαρχία Λεμεσού.

Ο συλληφθείς τέθηκε υπό κράτηση ενώ το ΤΑΕ Λεμεσού και η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Δειτε Επισης

Συναγερμός για ακραία ζέστη στην Ευρώπη-Τι είναι ο θερμικός θόλος
Αναζητά τρία πρόσωπα για κλοπές η Αστυνομία (pics)
«Δεν είχα σκοπό να στοχοποιήσω την ηγεσία» διευκρινίζει ο Αναστασιάδης-«Δεν θα διστάσω να είμαι αυστηρότερος»
«Ο δικαστής με τη 19χρονη Βρετανίδα επικρίθηκε έντονα για το εσφαλμένο της απόφασης και πήρε προαγωγή»
Συγκλονίζουν οι λεπτομερείες για το παιδί 22 μηνών στη Λεμεσό-«Η μητέρα το έβαλε στο μπάνιο με ζεστό νερό»
Με δόσεις τα ευρήματα για το Κράτος Μαφία-«Ανακριβείς και παραπλανητικές» απαντά η Αρχή στις πληροφορίες για το πόρισμα
Εξοργισμένη η Κυβέρνηση με το podcast Φειδία με Τατάρ-«Προσπάθεια εργαλειοποίησης από το ψευδοκράτος»
Δεκάδες νεκροί σε ισραηλινές επιδρομές στη Γάζα-Κάλεσμα Τραμπ σε Χαμάς να συμφωνήσει σε 60ήμερη εκεχειρία
Επιστολή ψευδοκράτους προς ΓΓ-«Εκστρατεία εθνοκάθαρσης κατά τ/κ, με στόχο την ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα»
Επτά συλλήψεις αλλοδαπών για παράνομη διαμονή στη Λεμεσό