ΒΙΝΤΕΟ: Ένταση, μολότοφ και πέτρες στο Σύνταγμα-Δέκα συλλήψεις

Επεισόδια σημειώθηκαν γύρω στις 1.30 το μεσημέρι στην πλατεία Συντάγματος όπου ομάδα αγνώστων συγκρούστηκε με τις αστυνομικές δυνάμεις. Οι άγνωστοι πετάξαν βόμβες μολότοφ, πέτρες και άλλα αντικείμενα προς τους αστυνομικούς, που απάντησαν κάνοντας χρήση χημικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα επεισόδια ξεκίνησαν στο κάτω μέρος της πλατείας και στη συνέχεια επεκτάθηκαν και στο πάνω μέρος της.

tria

tessera

Ακολούθως η ένταση μεταφέρθηκε στην οδό Πανεπιστημίου, όπου συνεχίστηκαν οι συγκρούσεις της αστυνομίας με ομάδα ατόμων, που έσπασαν βιτρίνες καταστημάτων και έβαλαν φωτιές σε κάδους. Μικροεντάσεις σημειώθηκαν επίσης στην πλατεία Ομονοίας και στην οδό Πατησίων.

ena

dyo

Και ενώ όλα έδειχναν πως η κατάσταση είχε εξαμολυνθεί και είχαν ανοίξει μερικώς οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας ξεκίνησε λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι νέος γύρος έντασης έξω από την Προπύλαια.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία μέχρι στιγμής έχουν γίνει 10 προσαγωγές ατόμων, 6 από τους προελέγχους και 4 από τα επεισόδια.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δειτε Επισης

Χάθηκαν τα ίχνη του 39χρονου Νικόλα Κλεοβούλου (pic)
Δεκαπέντε εξώδικα για σπατάλη νερού στη Λάρνακα μετά από ελέγχους σε υποστατικά
Στόχος εμπρηστών ο σκάουτερ της Ανόρθωσης (pics)
Παραδόθηκε στον Ανακριτή για τα Τέμπη το πόρισμα του καθηγητή Καρώνη
«Ετυμηγορία» Ελεγκτικής για Δικαστική Υπηρεσία-Υπόνοιες για ρουσφέτι με έργο σε πρώην πρόεδρο, σκιές για δικηγόρους με νομική αρωγή
Με τρεις μαχαιριές δολοφόνησε τη μητέρα του ο 21χρονος στη Λάρισα-«Με μισούσε γι' αυτό τη σκότωσα»
Πυρπόλησαν όχημα 60χρονου στη Λάρνακα
Μετά από καβγά σκότωσε τη μητέρα του ο 21χρονος-Έψαχνε για ώρες πώς να ξεφορτωθεί το πτώμα
Χειροπέδες σε 17χρονο για εμπρησμό οχήματος στη Λάρνακα
Επί τάπητος αλλαγές για την αδειοδότηση ξενοδοχειακών μονάδων-Αναζητούνται λύσεις για τα Airbnb