GPS τσάκωσε 27χρονο υπάλληλο να κλέβει από την εταιρία που εργάζεται

Η Αστυνομία προχώρησε το βράδυ της Τετάρτης στη σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 27 ετών για διερευνώμενη υπόθεση κλοπής από εταιρεία στην Πάφο.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, χθες το βράδυ, συνιδιοκτήτης εταιρείας που ασχολείται με μηχανολογικές εγκαταστάσεις με έδρα την Πάφο, ηλικίας 35 ετών, κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι υπάλληλος της εταιρείας του φέρεται να έκλεψε δυο χαλκοσωλήνες, αξίας €300, για να τις πωλήσει ως παλιοσίδερα. 

Ο παραπονούμενος, είπε ο κ. Νικολάου, παρακολουθώντας το σύστημα GPS που έχει εγκατεστημένο σε αυτοκίνητο της εταιρείας του, διαπίστωσε ότι υπάλληλος, ηλικίας 27 ετών κατευθύνθηκε σε μη εργάσιμες ώρες σε σημείο που γίνονται αγοραπωλησίες παλαιών και μεταχειρισμένων μετάλλων, στην περιοχή Ανατολικού στην Πάφο. 

Σύμφωνα με την καταγγελία, το όχημα αναχώρησε στις 18:05 από αποθήκη της εταιρείας και πήγε στο σημείο πώλησης των χαλκοσωλήνων, όπως προκύπτει από το εγκατεστημένο σύστημα GPS.

Για την υπόθεση η Αστυνομία συνέλαβε τον 27χρονο ο οποίος, όπως είπε ο κ. Νικολάου, παραδέχθηκε ενοχή. 

Δειτε Επισης

Επιτέθηκαν και μαχαίρωσαν κρατούμενο στις Κεντρικές Φυλακές-Είχε προηγηθεί θέμα με δημοσίευση βίντεο
Νεαροί έριξαν κροτίδες κατά Αστυνομικών στην Πάφο-Χειροπέδες σε 16χρονο
Οργίλη αντίδραση πατήρ Νεκτάριου για την επαναλειτουργία της Μονής-«Έχουμε μια οργανωμένη συγκάλυψη»
Διάσειση και ελαφρά τραύματα υπέστη ο 31χρονος μοτοσικλετιστής μετά το τροχαίο στη Λεμεσό
Στο νοσοκομείο μοτοσικλετιστής μετά σύγκρουση με όχημα ανήμερα του Πάσχα
Εξετάζονται οι μαρτυρίες για την τραγωδία με θύμα τον Ντάνιελ-Προσπαθούσαν να καρφώσουν τον πάσσαλο στο χώμα
Στο μικροσκόπιο των Αρχών τα βίντεο για την επίθεση κατά αστυνομικών στη Λάρνακα-Είχαν κληθεί ενισχύσεις
Άγρια συμπλοκή 50 προσώπων στο κέντρο της Λευκωσίας-Κρατούσαν σιδερολοστούς
Ήρθε Πάσχα, κατέβηκαν Ακάκι οι εκδρομείς-Πυκνή τροχαία κίνηση στην περιοχή
Ανοίγει ξανά τις πόρτες της η Μονή Οσίου Αββακούμ-Επιστρέφουν τα ιερά λείψανα