Τρεις συλλήψεις μετά την επιχείρηση σε συγκρότημα διαμερισμάτων στη Χλώρακα

Ευρείας κλίμακας αστυνομική επιχείρηση διεξήχθη το πρωί της Πέμπτης, από τις 7.00 μέχρι τις 11.00, σε συγκρότημα διαμερισμάτων στη Χλώρακα της Πάφου, με τους αρμόδιους φορείς να εντοπίζουν υποκλοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε αριθμό υποστατικών. Η Αστυνομία προχώρησε και σε τρεις συλλήψεις για παράνομη κατοχή περιουσίας.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της της ΑΔΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, η συντονισμένη επιχείρηση στο συγκρότημα πολυκατοικιών Άγιος Νικόλαος πραγματοποιήθηκε για σκοπούς «πρόληψης, καταστολής και εξιχνίασης του εγκλήματος».

Όπως ανέφερε, στην αστυνομική επιχείρηση συμμετείχαν πέραν των 60 μελών της Δύναμης, από την ΑΔΕ Παφου, την ΥΚΑΝ, την ΥΑΜ και την ΜΜΑΔ. 

Στην επιχείρηση μετείχαν και μέλη άλλων υπηρεσιών, όπως η ΑΗΚ καθώς και εργαζόμενοι του Κοινοτικού Συμβουλίου Χλώρακας, αφού εκτός από τις άδειες παραμονής στην Δημοκρατία εξετάστηκαν και παραπτώματα που σχετίζονται με την ηλεκτροδότηση υποστατικών μέσω παράνομων εγκαταστάσεων ή την υδροδότηση των διαμερισμάτων.

Σύμφωνα με τον κ. Νικολάου, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης της Αστυνομίας προέκυψε ότι ένοικοι 7 διαμερισμάτων απέκλεπταν ηλεκτρική ενέργεια απο παρακείμενο υποσταθμό της ΑΗΚ. Επίσης, συνέχισε, στα πλαίσια των ερευνών σε δεκάδες διαμερίσματα εντοπίστηκε κλοπιμαία περιουσία, για την οποία συνεληφθηκαν τρία πρόσωπα με την κατηγορία παράνομης κατοχής περιουσίας.

Δειτε Επισης

Παραλαμβάνει το πόρισμα για ΤΑΚΑΤΑ ο Σαββίδης-Μελετά και αποφασίζει για τις εισηγήσεις της Ερευνητικής
Επικεντρώθηκε στα οδοφράγματα, προσέκρουσε σε… τουρκοφράγματα η Ολγκίν
Η παρατεταμένη θεσμική κρίση, η κοινωνική οργή και τα κρούσματα πολιτικής βίας
Ψηφίστηκε το επίμαχο νομοσχέδιο για δημόσιες συγκεντρώσεις, τι προνοεί-«Ντροπή, μας απειλούν να έρθουν σπίτια μας»
Οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ για τα 10,8 εκατομμύρια
Συμπλοκή αλλοδαπών μπροστά στα μάτια αστυνομικών στις Φοινικούδες-Χειροπέδες σε τρεις (pics)
Επιχείρηση από το ΚΣΕΔ για ακυβέρνητο σκάφος λόγω εισροής υδάτων-Διασώθηκαν τρία πρόσωπα
Επισκέφθηκε τον ΠτΔ ο 21χρονος Νεκτάριος-«Να διασφαλίσουμε στα παιδιά μας αυτό που δικαιούνται, ίσες ευκαιρίες για όλους»
Tα ευρήματα που άνοιξαν τον δρόμο για σύλληψη της Μουρτζούκου-Πώς ανατράπηκαν οι εκθέσεις των ιατροδικαστών
Πέρασαν από τη Βουλή τα νομοσχέδια για τους προϋπολογισμούς ΕΟΑ