Εξαπάτησε επιχειρηματία και απέσπασε 200 χιλιάδες ευρώ για κρυπτονομίσματα

Στη σύλληψη 25χρονου προχώρησε η Αστυνομία, ο οποίος φέρεται να εξαπάτησε επιχειρηματία στη Λεμεσό, με αγορά κρυπτονομισμάτων αξίας 200 χιλιάδων ευρώ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 21 Φεβρουαρίου καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λεμεσού από 43χρονο επιχειρηματία ότι αγόρασε usdt αξίας 200 χιλιάδων ευρώ, από τον ύποπτο.

Η συνάντησή τους έγινε σε μια έπαυλη στην περιοχή Ακτή του Κυβερνήτη στη Λεμεσό και στο σημείο έφτασε πρώτα ο παραπουνόμενος συνοδευόμενος από φιλικό του πρόσωπο και μετά την πάροδο λίγων λεπτών κατέφθασε και ο ύποπτος.

Αφού μπήκαν στην οικία, όπου ο παραπονούμενος του έδωσε την τσάντα με το χρηματικό ποσό των 200 χιλιάδων ευρώ. Ο παραπονούμενος, αφού τα μέτρησε έπιασε το κινητό του τηλέφωνο με σκοπό να του στείλει τους κωδικούς των bitcoins, όπως γινόταν κάθε φορά, αλλά όπως του ανέφερε μπλόκαρε το κινητό του και θα του έστελνε τους κωδικούς από τον υπολογιστή του μόλις επέστρεφε στο σπίτι του.

Ο παραπονούμενος πίστεψε τα λεγόμενά του ύποπτου αφού του είχε εμπιστοσύνη και ήταν συνεπής μαζί του κατά τις προηγούμενες συναλλαγές τους και αναχώρησε από το μέρος. Από τότε ο 25χρονος ύποπτος δεν παρέδωσε τους κωδικούς ενώ αρνείται ότι παρέλαβε από τον παραπουνόυμενο το χρηματικό ποσό.

Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης δυνάμει του οποίου συνελήφθηκε χθες τα ξημερώματα στη Λάρνακα. Ο ύποπτος οδηγήθηκες στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού, όπου ανακρινόμενος αρνείται κάθε ανάμειξη με την υπόθεσής και τέθηκε υπό κράτηση

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

Δειτε Επισης

Ο κακός χαμός στον Πεδουλά λόγω του φεστιβάλ Κερασιού-Κυκλοφοριακό κομφούζιο στους δρόμους
Ανοίγει τα χαρτιά του τη Δευτέρα ο Αθανασίου για την υπόθεση Θανάση-Θα απαντήσει για την επιστολής της Νομικής
Στους δρόμους από τη Δευτέρα η Αστυνομία-Ξεκινάει ελέγχους για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών
Νέα τραγωδία στην άσφαλτο-Νεκρός 45χρονος μετά από σφοδρή σύγκρουση οχήματος με ημιφορτηγό
Αναστάτωση σε διάφορες περιοχές της Κύπρου, ορατοί οι πύραυλοι του Ιράν στο Ισραήλ-Δείτε βίντεο
Σαραντάχρονος απουσιάζει από την οικία του στη Λευκωσία (pic)
Νεκρός 48χρονος τουρίστας μετά από τροχαίο στην Αγία Νάπα-Σε σοβαρή κατάσταση η σύζυγος του (pics)
Διαψεύδει τους ισχυρισμούς της Ρωσίας το Ην. Βασίλειο-«Οι ΒB δεν εμπλέκονται στον πόλεμο, είναι ανοησίες»
Υπέστη ακρωτηριασμό του δεξιού του χεριού 48χρονος μετά από τροχαίο-Νοσηλεύεται στην Εντατική
Υπό κράτηση οι τρεις ανήλικοι για τη ληστεία αρτοποιείου στη Λεμεσό