Γιατρός αρνήθηκε να πιστοποιήσει θάνατο λόγω της ώρας-Καταγγελία από πατέρα αποβιώσαντα

Σε σοβαρή δημόσια καταγγελία προχώρησε μέσω επιστολής προς τα ΜΜΕ ο κος Κώστας Σιελουβαρή, κατά του προσωπικού ιατρού του γιου του Λούκα, που απεβίωσε τον Φεβρουάριο, ο οποίος αρνήθηκε να πιστοποιήσει τον θάνατό του λόγω της ώρας.

Όπως αναφέρει στην επιστολή του ο κος Σιελουβαρή το βράδυ της 20ης Φεβρουαρίου ο γιός του άφησε την τελευταία του πνοή και ο συγκεκριμένο γιατρός κλήθηκε από τον ίδιο για να πιστοποιήσει τον θάνατό του, έτσι ώστε να παραληφθεί η σορός από το Γραφείο Κηδειών που είχε αναλάβει τη διαδικασία της ταφής.

Ο γιατρός, όπως καταγγέλλει ο κος Σιελουβαρή, αρνήθηκε και θεώρησε απαράδεκτο να τον ενοχλούν τέτοια ώρα και είπε «ετηλεφωνήσετε μου έτσι ώρα για τούτον το λόγον;». «Με λίγα λόγια έκλεισε το τηλέφωνο και αρνήθηκε ωρυόμενος να παρευρεθεί. Εμβρόντητοι οι παρευρισκόμενοι ξέσπασαν σε λυγμούς και αναφιλητά ψιθυρίζοντας «Ήμαρτον» και κάνοντας επανειλημμένα τον σταυρό τους ζητώντας συγχώρεση», αναφέρει.

Στην δημόσια καταγγελία του αναφέρει πως, «αμετανόητος ο γιατρός δε δίστασε τις επόμενες μέρες να αραδιάσει ένα σωρό ψέματα, αρλούμπες και ασυναρτησίες διαψεύδοντας δεκάδες μάρτυρες. Η αντιδεοντολογική συμπεριφορά του ορκισμένου στον Ιπποκράτη θεραπευτή, βαραίνει αποκλειστικά τον ίδιο και τη συνείδησή του. Είμαι-αδιαπραγμάτευτα- σίγουρος, ότι τις ίδιες δικαιολογίες θα προβάλει εκ νέου αμέσως μετά τη δημοσίευση της σχετικής επιστολής».

«Ακόμη και Ο Δράκος του παραμυθιού» σέβεται την ιερή στιγμή του θανάτου. Αναγνωρίζει ότι η ανείπωτη τραγωδία του αποχωρισμού, διέπεται από άγραφους νόμους. Την ώρα που έσβηνε ένας περήφανος θαλασσαιμικός, εσύ επέλεξες τον εύκολο δρόμο της πνευματικής αποσύνθεσης», καταλήγει.

Δειτε Επισης

Συννεφιασμένο το σκηνικό του καιρού, αναμένονται βροχές και καταιγίδες το Πάσχα-Πέφτει η θερμοκρασία
Η αντίδραση των αγροτών μετά το χάσμα που προέκυψε από το «e-κοφίνι»-Ζητούν δημιουργία δημοπρατηρίου
Ο Σύνδεσμος Προστασίας Ψυχικής Υγείας συμφωνεί με Μανιφέστο Mental Health Europe ενόψει Ευρωεκλογών
Βοήθεια σε ευάλωτες ομάδες προσφέρουν Εκκλησία, δήμοι και οργανώσεις ενόψει Πάσχα
Εγκρίθηκαν 14 αιτήσεις για υπηκοότητα σε παιδιά μεικτών γάμων
Αποπληρωμή των υποχρεώσεων Δήμων & Κοινοτήτων στο ΤΑΥ, ζητεί ο Δήμος Παραλιμνίου
Κατασχέθηκαν 800 περίπου κιλά κρέας κατόπιν ελέγχων από Κτηνιατρικές Υπηρεσίες
Συνδικαλιστική ελευθερία στον στρατό ζητά η Ισότητα
Συμφωνία συνεργασίας μεταξύ Επιτροπής Δεοντολογίας Αθλητισμού και Γενική Γραμματεία Αθλητισμού Ελλάδας
Οδηγίες Ευαγγέλου να σταματήσει να αποκόπτεται το ΕΕΕ από γυναίκες στα καταφύγια