Δύο εβδομάδες έμειναν για το In-Class Professional Diploma in Digital Marketing!

Αυτό το παγκοσμίου κλάσης πρόγραμμα προσφέρεται in-class από την ImarComms Digital, διεθνής συνεργάτης του Digital Marketing Institute, την Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023 η ώρα 18:00 στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Κύπρου. Το In-Class DMI PRO - Professional Diploma in Digital Marketing, του Digital Marketing Institute, προσφέρεται σε επαγγελματίες του marketing και της επικοινωνίας, αλλά και σε όλους όσους θέλουν να εισέλθουν στον κλάδο του Digital Marketing και να αποκτήσουν σημαντικές γνώσεις για να πετύχουν.

Το πρόγραμμα διαρκεί 10 συνεχόμενες εβδομάδες και εστιάζει στις δέκα ενότητες του Ψηφιακού Μάρκετινγκ:

  • Introduction to Digital Marketing
  • Content Marketing
  • Social Media Marketing
  • SEO
  • Paid Search with Google Ads
  • YouTube & Display Advertising
  • Email Marketing
  • Website Optimization
  • Analytics Using Google Analytics
  • Digital Marketing Strategy

Επιπλέον, μέσω αυτού του προγράμματος παρέχεται στους μαθητές δωρεάν πρόσβαση στο Membership Platform του DMI, η οποία παρέχει έγκαιρη εκπαίδευση και συνεχή επαγγελματική ανάπτυξη. Υπάρχει επίσης μια αποκλειστική και εξελισσόμενη βιβλιοθήκη περιεχομένου που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην εργασία και να συνεχιστεί ακόμα και μετά την ολοκλήρωση του μαθήματος! Η βιβλιοθήκη περιεχομένου περιλαμβάνει μεταξύ άλλων πρακτικά εργαλεία, άρθρα, ηλεκτρονικά βιβλία, βίντεο και ζωντανά διαδικτυακά σεμινάρια.

Το πρόγραμμα είναι υπό την καθοδήγηση των Global Industry Advisory Champions του Digital Marketing Institute, συμπεριλαμβανομένων των Google, Facebook, Twitter, LinkedIn, Coca-Cola, IBM και HubSpot μεταξύ άλλων. Επιπλέον, είναι διαπιστευμένο από το European Qualification Framework στη βαθμίδα 5.

Ζήσε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι στον κόσμο του Digital Marketing, που προσφέρεται μέσω της ImarComms Digital και γίνε ένας από τους καλύτερους Globally Certified Digital Marketing Professionals.

Μπορείς να βρεις περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το In-Class DMI PRO - Professional Diploma in Digital Marketing στην ιστοσελίδα της ImarComms ή στο τηλέφωνο 22 443220.

Δειτε Επισης

Επιτυχής άσκηση πυρόσβεσης στο υπερσύγχρονο τερματικό της ΕΚΟ Κύπρου στο Βασιλικό!
Έρευνα της PwC για τον μετασχηματισμό του κλάδου ακινήτων
Ένα debate για το μεταβαλλόμενο κόστος δομικών υλικών
Real Estate και πράσινη μετάβαση: Συζήτηση στρογγυλής τραπέζης
Ο τομέας ακινήτων αναδιαμορφώνεται: Ποιες οι εξελίξεις
Τα βήματα της ΙΚΕΑ προς ένα πιο βιώσιμο αύριο, για όλους
Debate δύο υποψηφίων για την ανάπτυξη Λευκωσίας και Λεμεσού
Η εξέλιξη της αγοράς ακινήτων του Ντουμπάι και ο ρόλος της κυβέρνησης
Το i-Fitness Day, στηρίζει και φέτος το TELETHON!
Οι ομιλητές του Συνεδρίου και Έκθεσης Ανάπτυξης Γης, Σχεδιασμού και Κατασκευής Κτιρίων