Επίσημα υποψήφια για θέση αντιπροέδρου η Σάβια-«Όραμά μου ένας ισχυρός ΔΗΣΥ»

Και επίσημα εξήγγειλε την υποψηφιότητά της για μία από τις τρεις θέσεις αντιπροέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού η βουλεύτρια του κόμματος Σάβια Ορφανίδου, μετά τη γνωστοποίηση της πρόθεσής της το Σάββατο. Ως εκ τούτου, παρά τα πολλά ονόματα που κυκλοφορούν στα Συναγερμικά πηγαδάκια, η κ. Ορφανίδου είναι μέχρι στιγμής το μοναδικό στέλεχος που είναι επίσημα υποψήφια. Η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της έγινε μέσω βίντεο.

«Με γνωρίζετε πολύ καλά. Εδώ και δυο δεκαετίες είμαστε συνοδοιπόροι σε όλους τους κοινούς αγώνες της παράταξης μας, στις νίκες και στις δύσκολες στιγμές. Πάντα εκεί, πάντα μαζί, πάντα στην πρώτη γραμμή. Ξεκινώντας από τις τάξεις της Νεολαίας μας, της Οργάνωσης Νέων Επιστημόνων, του Πολιτικού Γραφείου του Κόμματος, και εδώ και τρία χρόνια ως Βουλεύτρια στην επαρχία Λευκωσίας. Σήμερα, δηλώνω για ακόμη μία φορά παρούσα, διεκδικώντας μία από τις τρεις θέσεις των Αντιπροέδρων της παράταξης μας», ανέφερε σε ανάρτησή της η βουλεύτρια του ΔΗΣΥ.

«Πίστευα και πιστεύω ότι η πολιτική πρέπει να στηρίζεται σε αρχές και αξίες. Θέλει συλλογική δουλειά και προσήλωση για να πετύχουμε τους κοινούς μας στόχους. Όραμα μου, πιστεύω μου, και επιδίωξη μου ένας ισχυρός Δημοκρατικός Συναγερμός που αφήνει οριστικά πίσω του ότι μας πλήγωσε και μας πίκρανε. Ένα κόμμα που θα είναι δίπλα στον άνθρωπο και στα καθημερινά του προβλήματα», τόνισε.

«Θέλω να συμβάλω εποικοδομητικά και υπεύθυνα σε όλα αυτά που ωφελούν τους πολίτες και τον τόπο μας. Για ένα Δημοκρατικό Συναγερμό που θα συνεχίσει να πατά γερά στις αρχές και αξίες της Κληριδικής Σχολής, με πρώτιστο στόχο την απελευθέρωση και επανένωση της πατρίδας μας», πρόσθεσε.

«Ζητώ τη στήριξη σας, για να συμπορευτούμε μαζί με την Πρόεδρο μας Αννίτα Δημητρίου και με τα άλλα αξιόλογα στελέχη, μα πρωτίστως με όλους εσάς, για να οδηγήσουμε τον Δημοκρατικό Συναγερμό στην νέα εποχή που όλοι μαζί οραματιζόμαστε. Την εποχή της ενότητας, της προοπτικής, και των μεγάλων αποφάσεων για την Κύπρο μας», κατέληξε.

Δειτε Επισης

Σε φθίνουσα πορεία η τηλεόραση για την ενημέρωση των νέων-Διαφορετικές προτεραιότητες των νέων στην Κύπρο
Κρίσιμες συναντήσεις στο ΥΠΑΝ για το σύστημα αξιολόγησης εκπαιδευτικών-Κλειδώνουν οι λεπτομέρειες
Ένα θανατηφόρο κάθε δέκα μέρες το 2024-Μαύρη πρωτιά σε θανάτους για ανήλικους και νεαρούς μέχρι 24 ετών
Deepfake απάτες και στην Κύπρο-Πώς η τεχνητή νοημοσύνη απειλεί την ασφάλεια των πολιτών
Όλοι αθώοι μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου, εάν όμως οι θεσμοί τους άφηναν να δικαστούν...
Συνελήφθη 50χρονος στην Ακράτα που απειλούσε τη σύζυγό του-Τον πήγαν σε ψυχιατρική κλινική, αλλά απέδρασε
Σε κρίσιμη κατάσταση ο Πάπας Φραγκίσκος-Ενημέρωση από το Βατικανό
Γυναίκα έχει ταξιδέψει σε 60 χώρες–Για ποιο μέρος δεν θέλει ούτε να ακούσει
Θάνατος Βασίλη Καλογήρου-Χρήση φαρμακευτικής ουσίας δείχνουν οι τοξικολογικές εξετάσεις
Σε ύφεση η σεισμική δραστηριότητα σε Σαντορίνη, Αμοργό, Ίο και Ανάφη