Παρατράγουδα στην Αρένα-Καταγγελία διαιτητών στην Αστυνομία για επίθεση

Σε καταγγελία προχώρησαν στην Αστυνομία, δύο διαιτητές μετά από ένταση που προκλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο ντέρμπι στην Αρένα, ανάμεσα σε ΑΕΚ και Απόλλωνα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο τέταρτος διαιτητής, Κωνσταντίνος Φωτίου, κατήγγειλε πως δέχθηκε επίθεση στον λαιμό και στην κοιλία από παράγοντα της ΑΕΚ.

Την ίδια ώρα, ο διαιτητής της αναμέτρησης, Χριστοδούλου Ιωάννης, κατήγγειλε στις Αρχές, ότι άγνωστο άτομο του προκάλεσε ζημιά στο όχημα του, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στον εξωτερικό χώρο του ΑΕΚ Αρένα.

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση βίας στους αθλητικούς χώρους και πρόκληση ζημιάς σε περιουσία.

Δειτε Επισης

Άνοιξαν πυρ κατά οχήματος 64χρονης στη Λεμεσό-Ήταν σταθμευμένο στην αυλή της οικίας της
Χείμαρρος ο Νεκτάριος με αναφορές για ψέματα και εκβιασμούς-«Το πιο βρώμικο πρόσωπο της επιλεκτικής δικαιοσύνης»
Δικαστική απόφαση εναντίον Οργανισμού Χρηματοδοτήσεως Στέγης για καταχρηστικές ρήτρες
Καταγγελίες χωρίς στοιχεία... Στην αντεπίθεση ο ΠΔΣ για τα περί παραβίασης κυρώσεων από δικηγορικά γραφεία
Αναβλήθηκε η δίκη της Γερμανίδας κτηματομεσίτριας που κατηγορείται για σφετερισμό Ε/κ περιουσιών
Χειροπέδες σε 20χρονο που προέβαινε σε άσεμνες πράξεις έξω από πανεπιστήμιο στη Λευκωσία
Πώς τοποθετείται ο ΠΔΣ για την έκθεση Ελεγκτικής-«Επείγουσα ανάγκη η σύσταση Ανεξάρτητης Υπηρεσίας Δικαστηρίων»
Μη παραδοχή απάντησαν σε όλες τις κατηγορίες Νεκτάριος και Πορφύριος
Παραδόθηκε στις φλόγες όχημα 27χρονου
Ντρίμπλαραν τα μέτρα της Αστυνομίας στον Πριέτο οι εμπρηστές, δεν στάθηκαν εμπόδιο στους δράστες οι περιπολίες