ΒΙΝΤΕΟ: Παγιδεύτηκε στον διάδρομο του αεροδρομίου για ώρες αφού τον οδήγησαν σε λάθος δρόμο

Μοναδική είναι η εμπειρία που βίωσε ένας άνδρας, καθώς το προσωπικό της αεροπορικής εταιρείας, τον οδήγησε στην λάθος κατεύθυνση, με αποτέλεσμα να παγιδευτεί.

Ένας επιβάτης της WestJet έγινε viral στο TikTok αφού παγιδεύτηκε σε διάδρομο αεροδρομίου για δύο ώρες, επειδή τον οδήγησαν σε λάθος δρόμο. Σε ένα viral κλιπ, ο TikToker Ayden, είπε ότι έχασε την πτήση της WestJet για το Λας Βέγκας, αλλά πήγε στην πύλη για να βεβαιωθεί ότι είχε φύγει.

Αφού επιβεβαιώθηκε ότι το αεροπλάνο είχε φύγει, ο Ayden κατευθύνθηκε στη συνέχεια σε έναν διάδρομο από το προσωπικό της αεροπορικής εταιρείας. Ωστόσο, όταν έφτασε στο τέλος του διαδρόμου, ο επιβάτης συνειδητοποίησε ότι η πόρτα ήταν κλειδωμένη. Εξήγησε επίσης ότι και η πόρτα από την οποία μπήκε ήταν επίσης κλειδωμένη.

@ayden_1997 Just a little video I made to pass the time while trapped in a hallway a few days ago. Makes for a funny story, and who doesnt love a good story!😂 #fyp #travel #airport #calgary #adventure #funny #weird #canada #america ♬ original sound - Ayden

«Είμαι εντελώς παγιδευμένος. Δοκίμασα κάθε τρόπο διαφυγής», είπε. «Υπήρχε μια κυρία από την άλλη πλευρά της πόρτας και είπα: "Έι, είμαι παγιδευμένος. Μπορείτε να με αφήσετε να βγω;». Τότε εκείνη ανταποκρίθηκε πως δεν μπορεί να κάνει κάτι για αυτό και έφυγε.

Ο Ayden είπε ότι τηλεφώνησε στο αεροδρόμιο και στο τελωνείο των ΗΠΑ, αλλά δεν τον άφησαν να βγει παρά μόνο δύο ώρες μετά τον εγκλωβισμό του στον διάδρομο.

«Είναι τυχεροί που είμαι πολύ χαλαρός τύπος, γιατί κάποιοι άλλοι άνθρωποι θα είχαν πανικοβληθεί στη θέση μου», είπε στο βίντεο. Οι χρήστες του TikTok στα σχόλια επαίνεσαν τον Ayden που παρέμεινε ήρεμος παρά το γεγονός ότι ήταν κλειδωμένος σε έναν διάδρομο για ώρες.

«Μακάρι να είχα την υπομονή σας», πρόσθεσε ένας. «Είσαι ο ορισμός του αυτοελέγχου», μοιράστηκε κάποιος άλλος. «Το καλό που σου θέλω να πάρεις αποζημίωση! Αυτό είναι γελοίο! Αλλά το χειρίστηκες υπέροχα!» είπε κάποιος άλλος.

Σε ένα επόμενο κλιπ, ο Ayden είπε ότι η WestJet κάλυψε το ξενοδοχείο του για τη νύχτα. Αποκάλυψε επίσης ότι η αεροπορική εταιρεία του έστειλε μήνυμα στο Instagram και του έδωσε κουπόνια WestJet αξίας 50 δολαρίων.

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

TikToker ισχυρίζεται πως βρήκε την πραγματική ταυτότητα του Τζακ Αντεροβγάλτη
BINTEO: Τύπος πήγε σε πλυντήριο αυτοκινήτων το Cybertruck της Tesla και το μετάνιωσε
Ο πιο χαλαρός κροκόδειλος-Πήρε έναν υπνάκο στη ρόδα πολεμικού αεροσκάφους
Αυτό το αεροδρόμιο μόλις πήρε το «στέμμα» από τη Σιγκαπούρη-Είναι πλέον το καλύτερο στον κόσμο
BINTEO: Τι έδειχνε το πρώτο βίντεο που ανέβηκε στο Youtube πριν από 19 χρόνια
BINTEO: Παλαιστής ακινητοποίησε αλιγάτορα 2,5 μέτρων με γυμνά χέρια
Επιστήμονες ανακάλυψαν εξαφανισμένο φίδι στην Ινδία και είναι το μεγαλύτερο που έχει καταγραφεί ποτέ
BINTEO: H Microsoft «ζωντάνεψε» τη Μόνα Λίζα και προκάλεσε χαμό
Τέσσερις Γερμανοί γιόρταζαν τα γενέθλια του Χίτλερ στο σπίτι που γεννήθηκε και συνελήφθησαν
BINTEO: Τον χώρισε και έστειλε σπίτι της δεκάδες ντελίβερι επιλέγοντας... πληρωμή με μετρητά.