Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για τη βομβιστική επίθεση στο Αφγανιστάν

Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για τη βομβιστική επίθεση που έγινε χθες στην επαρχία Μπαλχ όπως έγινε σήμερα γνωστό, από το λογαριασμό της τζιχαντιστικής οργάνωσης στο Telegram.

Η έκρηξη που έγινε σε ένα πολιτιστικό κέντρο στη διάρκεια μιας δημοσιογραφικής εκδήλωσης στα βόρεια του Αφγανιστάν, με συνέπεια να σκοτωθεί τουλάχιστον ένας άνθρωπος και να τραυματιστούν άλλοι οκτώ, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, αλλά και δημοσιογράφους.

Το χθεσινό περιστατικό έγινε μερικές ημέρες από τη δολοφονία του κυβερνήτη της επαρχίας από έκρηξη βόμβας, την ευθύνη της οποίας, ανέλαβε επίσης, το Ισλαμικό Κράτος.

Πηγή: protothema.gr

Δειτε Επισης

Eπίθεση σε αγορά στη Γαλλία με ένα νεκρό και πολλούς τραυματίες
Εκλογές στη Γερμανία-Τι δείχνει η τελευταία δημοσκόπηση της Bild
Με γραπτό κείμενο θα απευθυνθεί στους πιστούς την Κυριακή ο Πάπας Φραγκίσκος
Η Ζιζέλ Πελικό, μία από τις Γυναίκες της Χρονιάς του περιοδικού Time
Δημογλίδου για Βασίλη Καλογήρου-«Μέχρι στιγμής δεν έχουμε στοιχείο που να μας οδηγεί ξεκάθαρα σε έγκλημα»
Συνελήφθησαν δυο γυναίκες για κλοπή χρημάτων στην Λάρνακα-Καταζητείται ακόμα ένα πρόσωπο
Νέα έρευνα την Τουρκία εναντίον Ιμάμογλου για πλαστό πτυχίο
Καταγγελία για ομαδικό βιασμό 22χρονης στη Χαλκίδα-Την εξανάγκασαν να κάνει χρήση ναρκωτικών
Το μίσος για τους Εβραίους ήταν το κίνητρο του 19χρονου Σύρου δράστη της επίθεσης στο Βερολίνο
Το Associated Press μηνύει τον Λευκό Οίκο για τον αποκλεισμό του από τις ενημερώσεις Τραμπ