Αναμένει τη νεκροτομή η Αστυνομία για το θάνατο της 28χρονης-Όσα ανέφερε ο φίλος της

Καθοριστικής σημασίας, για την εξέλιξη της υπόθεσης θανάτου της 28χρονης Ουκρανής, το πτώμα της οποίας εντοπίστηκε σε παραλία στην Πέτρα του Ρωμιού, θεωρείται η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της. Την ίδια ώρα, οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, για να διακριβώσουν τις συνθήκες πρόκλησης του θανάσιμου τραυματισμού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το απόγευμα αναμένεται να διενεργηθεί η νενομισμένη νεκροτομή, επί της σορού της 28χρονης Ουκρανής, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, από την επικεφαλής της ιατροδικαστικής υπηρεσίας, Αγγελική Παπέττα και τον ιατροδικαστή, Ορθόδοξο Ορθοδόξου. Όπως πληροφορείται ο REPORTER, τα ευρήματα της νεκροτομής κρίνονται σημαντικά, καθώς θα δείξουν την αιτία θανάτου της νεαρής και ίσως δείξουν το δρόμο, στον οποίο πρέπει να κινηθούν οι έρευνες των Αρχών.

Στο μεταξύ, οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, για να διακριβωθούν οι συνθήκες που προκλήθηκε ο θανατηφόρος τραυματισμός της 28χρονης, με τη μαρτυρία που έχουν ενώπιον τους να κάνει λόγο για ατύχημα, αφού στην προσπάθειά της να βγάλει φωτογραφία, έχασε την ισορροπία της και έπεσε στο κενό.

Αυτό ισχυρίστηκε στην κατάθεση που έδωσε στην Αστυνομία ο φίλος της, επίσης από την Ουκρανία, που ήταν μαζί κατά την ώρα του μοιραίου. Ο ίδιος φέρεται να κατάθεσε στις Αρχές ότι οι δύο τους διασκέδαζα σε νυχτερινό κέντρο και σε εξετάσεις που διενεργήθηκαν στον νεαρό, βρέθηκε θετικός σε άλκοτεστ και νάρκοτεστ.

Πάντως, όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο άνδρας φέρει εκδορές στο σώμα του και ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι προκλήθηκαν στην προσπάθειά του να κατέβει τους βράχους, για να βοηθήσει την 28χρονη.

Υπενθυμίζεται πως το πτώμα της 28χρονης εντοπίστηκε κοντά στις 10:00 το πρωί του Σαββάτου, σε παραλία στην περιοχή της Πέτρας του Ρωμιού και στο σημείο έσπευσαν αμέσως μέλη της Αστυνομίας, που άρχισαν επιχείρηση για να ανασύρουν το πτώμα.

Για την ανάσυρση του πτώματος της άτυχης γυναίκας, λόγω της απόκρημνης περιοχής, στη σκηνή κλήθηκε ελικόπτερο της Αστυνομίας, ενώ στο μέρος, το οποίο αποκλείστηκε, βρίσκονται και μέλη του ΤΑΕ Πάφου και διεξάγουν έρευνα για ανεύρεση στοιχείων που θα οδηγήσουν στη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Δειτε Επισης

Συλλήψεις Αστυνομίας και Βρετανικών Βάσεων για κροτίδες και ναρκωτικά
LIVE/Στεφάνου: Το ΑΚΕΛ είναι δύναμη διεκδίκησης, που διεκδικεί με ένα ισχυρό ψηφοδέλτιο
Χειροπέδες σε 39χρονο για κλοπή από αποθήκη-Κλάπηκε περιουσία πέραν των 1000 ευρώ
Ή αυτοί ή εκείνος... Η απόφαση επί της προσφυγής θα γράψει το τέλος της ιστορίας
Ξεκινά επίσημα η προεκλογική κούρσα-Κατατίθενται οι υποψηφιότητες των Ευρωεκλογών
Η ανάγκη της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία και οι μύθοι που καταρρίφθηκαν
Λοϊζίδης vs Παπαθεοδώρου: Ο χαρτοπόλεμος, οι κατηγορίες και η καταγγελία για κατάχρηση εξουσίας
Οι άνθρωποι της νύχτας δραστηριοποιούνται πλέον την ημέρα και η Αστυνομία αναζητά χειροκροτητές
Διερευνά τα παράπονα καταναλωτών για υψηλούς λογαριασμούς υδατοπρομήθειας ο Δήμος Πάφου
Το σκανδαλοθηρικό National Enquirer είχε συμφωνία με τον Τραμπ για να «θάβει» ρεπορτάζ εναντίον του