Το μήνυμα Αναστασιάδη στην Αννίτα-«Υπό την ηγεσία της ο ΔΗΣΥ θα παραμείνει ισχυρός»

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, συνεχάρη την Αννίτα Δημητρίου, για τη νίκη της και την εκλογή της στην προεδρία του Δημοκρατικού Συναγερμού.

Ο Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος είναι και επίτιμος πρόεδρος του ΔΗΣΥ, έδωσε συγχαρητήρια τόσο στη νέα πρόεδρο της παράταξης, όσο και στον ανθυποψήφιό της, Δημήτρη Δημητρίου. Συγκεκριμένα, ο κ. Αναστασιάδης έγραψε «συγχαρητήρια στην Αννίτα Δημητρίου, για την ανάδειξη της ως 5η Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού. Είμαι βέβαιος ότι υπό την ηγεσία της ο ΔΗΣΥ θα παραμείνει ισχυρός, πρωτίστως προς όφελος της πατρίδας μας».

Σε συνέχεια της πρώτης του ανάρτησης και απευθυνόμενος στον μέχρι πρότινος εκπρόσωπο τύπου του κόμματος, έγραψε «συγχαρητήρια και στον Δημήτρη Δημητρίου, για το ρόλο που διαδραμάτισε στην προσπάθεια ανανέωσης της παράταξης μας, αλλά και για το ήθος που επέδειξε κατά τη διάρκεια του προεκλογικού».

Κλείνοντας, σε τρίτη συνεχόμενη ανάρτηση, έστειλε μήνυμα προς τους Συναγερμικούς. «Είμαστε περήφανοι για τα μέλη του ΔΗΣΥ, που απέδειξαν με τη μαζική συμμετοχή τους πως ο Δημοκρατικός Συναγερμός παραμένει ενωμένος και ισχυρός, έτοιμος να συνεχίσει να διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στα πολιτικά δρώμενα του τόπου μας».

Δειτε Επισης

Το Κυπριακό στην ατζέντα της συνάντησης Γκουτέρες-Μητσοτάκη, ικανοποίηση για τον διορισμό Ολγκίν
Αντικείμενο συζήτησης στη «βουλή» οι συλλήψεις για σφετερισμό Ε/κ περιουσιών
Νέα ένσταση για την υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη λόγω της ιδιότητας του ως διευθυντής της ΕΔΕΚ
Η παρέμβαση Κόμπου στο ΣΕΥ-«Ανάγκη για στοχευμένα μέτρα και αντιμετώπιση παράκαμψης κυρώσεων ΕΕ»
Συνεχίζει τα ίδια και τα ίδια ο Τατάρ-«Μόνο με αποδοχή κυριαρχικής ισότητας έναρξη διαπραγματεύσεων»
Για μια εβδομάδα στην Κύπρο η Ολγκίν-Σχεδιάζει επαφές και με τις εγγυήτριες δυνάμεις
Στο Λονδίνο ο Πρόεδρος στο πλαίσιο εκστρατείας επαναπατρισμού ταλέντων
Υπ. Εξωτερικών: Επαρκής ο μηχανισμός παρακολούθησης για άρση κυρώσεων ΕΕ κατά Συρίας
Αντεπιτίθεται στο ΑΚΕΛ το ΕΛΑΜ για τα επεισόδια-«Επιλεκτική ευαισθησία, τόσα χρόνια μετά δεν απολογήθηκε για το Μαρί»
Μεγάλη δυναμική στις σχέσεις Κύπρου-Αρμενίας διαπιστώθηκε στις επαφές της Προέδρου της Βουλής