Χειροπέδες σε 37χρονο που ανέσυρε έμφορτο πιστόλι και εκτόξευσε απειλές-Προηγήθηκε συμπλοκή

Συνελήφθη αργά, το βράδυ του Σαββάτου, 37χρονος από την επαρχία Λάρνακας και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου, οπλοφορίας προς διέγερση τρόμου, επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης και απαίτησης περιουσίας με απειλές με σκοπό την κλοπή.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 2.15 μ.μ. το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία που αφορούσε συμπλοκή προσώπων σε περιοχή στη Λάρνακα και ότι από το σημείο παραλήφθηκε ένα τραυματισμένο πρόσωπο, ηλικίας 37 ετών.

Λίγο αργότερα, δύο πρόσωπα ηλικίας 40 και 54 ετών και οι δύο από την επαρχία Λάρνακας, μετέβησαν στα γραφεία του ΤΑΕ Λάρνακας, όπου και παρέδωσαν ένα πιστόλι. Σύμφωνα με την καταγγελία που έκαναν, δέχθηκαν επίθεση από άντρα ηλικίας 37 ετών, ο οποίος φέρεται να τους απείλησε με το συγκεκριμένο όπλο, ότι θα τους σκοτώσει.

Σύμφωνα πάντα με τον 40χρονο και τον 54χρονο, αυτοί μετέβησαν το Σάββατο, μετά το μεσημέρι, στην οικία του 37χρονου στη Λάρνακα, για επίλυση διαφορών που φέρονται να είχαν μεταξύ τους. Ο καυγάς ξεκίνησε όταν ο 37χρονος, που είναι γνωστός στις Αρχές, μετέβη στο πρακτορείο στοιχημάτων του ενός εκ των δύο παραπονούμενων, για να ζητήσει προστασία. Στη θέα των δύο, ο 37χρονος φέρεται να ανέσυρε πιστόλι και να τους απείλησε. Στην προσπάθεια των δύο αντρών να τον αφοπλίσουν, αυτός φέρεται να τους επιτέθηκε και να τους προκάλεσε εκδορές, σε διάφορα μέρη του σώματος τους.

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν στο πιστόλι, το οποίο δεν έφερε φυσιγγιοθήκη, διαπιστώθηκε ότι ήταν έμφορτο, αφού στη θαλάμη υπήρχε ένα φυσίγγιο διαμέτρου 9 χιλ., ενώ από έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του 37χρονου, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν άλλα τρία πλήρη φυσίγγια διαμέτρου 9 χιλ.

Στους δύο άντρες δόθηκε σχετικό έντυπο ιατρικής εξέτασης, για να μεταβούν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, ενώ ο 37χρονος είχε ήδη μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο. Σύμφωνα με τους ιατρούς φέρει μώλωπες και θλαστικά τραύματα στο κεφάλι και υποβλήθηκε σε εξετάσεις.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, ο 37χρονος συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και νοσηλεύεται φρουρούμενος ενώ το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις. Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε διάταγμα οκταήμερης προσωποκράτησής του.

Δειτε Επισης

Ντόμινο εξελίξεων μετά την απόφαση για Θανάση-Πρόταση Νόμου στη Βουλή για διαχωρισμό εξουσιών Εισαγγελέα
Καταγγελία εναντίον ανηλίκου ότι πρόταξε όπλο σε Δομή-Του πέρασε χειροπέδες η Αστυνομία
Κεραυνός προκάλεσε πυρκαγιά στον Καλοπαναγιώτη
Πρόκληση για Υπ. Εσωτερικών οι διπλές εκλογές Ιουνίου-«Δεν θα υπάρξουν προβλήματα»
Χάθηκαν τα ίχνη της 18χρονης Χρυσάνθης από το χώρο διαμονής της στη Λευκωσία (pic)
Τους ψάχνει η Αστυνομία για κλοπή και δόλια χρήση μέσων πληρωμής (pics)
Επιμένει ως «Πρόεδρος της Μακεδονίας» η Σιλιάνοφσκα-Ακύρωσε την ορκωμοσία ο Υπ. Δικαιο΄σύνης
Μπούκαραν σε κατάστημα με μαχαίρι και απείλησαν υπάλληλο-Χειροπέδες σε δύο 23χρονους
Θετικά τα αποτελέσματα από τα μέτρα για το μεταναστευτικό-«Σημαντική μείωση στις αφίξεις»
Σ. Μάτσας: Πρέπει να βρει στοιχεία για ποινικές κατηγορίες στην υπόθεση Θανάση το κράτος