Δ. Δημητρίου: Υπόσχομαι ότι στον αγώνα για ένα δυνατό ΔΗΣΥ θα είμαι στην πρώτη γραμμή

Μήνυμα ενότητας, δίνοντας την υπόσχεση πως θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, δίπλα από την Αννίτα Δημητρίου στην προσπάθεια για έναν δυνατό Δημοκρατικό Συναγερμός, απεύθυνε ο Δημήτρης Δημητρίου, λίγο μετά που έγινε γνωστό το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών του ΔΗΣΥ για την ανάδειξη του επόμενου προέδρου του κόμματος.

Όπως ανέφερε αρχικά ο κ. Δημητρίου, «επικοινώνησα και συνεχάρηκα την Αννίτα Δημητρίου. Τη διαβεβαίωσα ότι θα είμαι δίπλα της στην προσπάθεια για να κάνουμε τον ΔΗΣΥ και πάλι κυρίαρχη πολιτική δύναμη. Όταν μπήκα στην μάχη προέταξα τρία στοιχεία, Ενότητα, ανανέωση και αλλαγή. Η ανανέωση επιτεύχθηκε. Και επιτρέψετε μου να πω ότι η δική μου υποψηφιότητα ήταν καταλυτική. Η ενότητα ήταν δεδομένη. Κάναμε και οι δύο μια πολιτισμένη καμπάνια που αποφόρτισε το κόμμα».

Πρόσθεσε ότι, «κάναμε το πρώτο βήμα για να κλείσουμε τις πληγές των τελευταίων μηνών. Παραμένει το ζήτημα του εκσυγχρονισμού και στη λειτουργία και στον πολιτικό λόγο. Για το σκοπό αυτό θα συνεχίσω να εργάζομαι στο πλευρό της νέας προέδρου και οδηγό τις αρχές και τις αξίες. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους στάθηκαν στο πλευρό μου. Όσους με ψήφισαν σήμερα και όσους με στήριξαν ακόμα και όταν τα προγνωστικά δεν ήταν με το μέρος μας».

Την ίδια ώρα, ο κ. Δημητρίου, θέλησε να ευχαριστήσει, «τον απερχόμενο πρόεδρο του κόμματος Αβέρωφ Νεοφύτου, για όλα όσα προσέφερε στην παράταξη όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και για τη στήριξη και εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο μου. Όποιες διαφωνίες προέκυψαν δεν μειώνουν το σεβασμό μου προς εκείνο και σε ότι με αφορά ανήκουν στο παρελθόν».

Με την εκλογή της νέας προέδρου, σημείωσε, «ανοίγει μια νέα εποχή. Στο χέρι μας είναι να είναι γεμάτη επιτυχίες για το κόμμα και επωφελής για την πατρίδα. Η προσπάθεια θα είναι κοινή και υπόσχομαι ότι στον αγώνα για ένα δυνατό Δημοκρατικό Συναγερμό θα είμαι στην πρώτη γραμμή».

Δειτε Επισης

Την ανθρωπιστική στήριξη προς Παλαιστίνιους συζήτησαν οι Υπουργοί της ΕΕ
Στα €6,76 δισ. η αξία των κυπριακών ομολόγων στον ισολογισμό του Ευρωσυστήματος
Βήματα για άρση «απομόνωσης Τ/κ» ζήτησε από την ΟΙΣ ο Τατάρ-«Δύο χωριστοί λαοί στην Κύπρο»
Απαντά για το επεισόδιο σε καφετέρια ο δήμαρχος Δρομολαξιάς-Καταγγέλλει πολιτικές σκοπιμότητες από ΔΗΣΥ
Αντιδράσεις για «νομοσχέδιο» για αγορά κατοικιών από Τούρκους και ξένους
Μέχρι τις 27 Μαΐου οι πρώτοι προϋπολογισμοί των Επ. Οργανισμών Αυτοδιοίκησης
Ολοκληρώνεται τις επόμενες ημέρες η πλωτή προβλήτα που θα μεταφέρει βοήθεια από την Κύπρο στη Γάζα
Επίσημη επίσκεψη YΠΕΞ Σλοβακίας στην Κύπρο-To περιεχόμενο της συνάντησης με Κόμπο
Συμμετοχή Προέδρου σε εκδηλώσεις για Ημέρα Ευρώπης, 20η επέτειο ένταξης Κύπρου στην ΕΕ
Μεγαλειώδης συνεδρίαση της Βουλής την Παρασκευή για τα 20χρονα ένταξης