Προανήγγειλε την υποψηφιότητά του για αντιπρόεδρος του ΔΗΣΥ ο Δίπλαρος

Την υποψηφιότητα του για τη θέση του αναπληρωτή προέδρου του κόμματος, εξήγγειλε λίγο αφού έγινε γνωστό το αποτέλεσμα των εκλογών για την προεδρία τουο ΔΗΣΥ, ο Ευθύμιος Δίπλαρος

Σε δηλώσεις του από την Πινδάρου ο κ. Δίπλαρος, ανέφερε αρχικά, «συγχαρητήρια στην νέα πρόεδρο της παράταξης, Αννίτα Δημητρίου, αλλά και στον συναγωνιστή και φίλο Δημήτρη Δημητρίου, για τον υπέροχο αγώνα που έχουν δώσει, καταθέτοντας τις θέσεις και τις απόψεις τους. Να ευχαριστήσουμε τους χιλιάδες Συναγερμικούς που έχουν πάει στην κάλπη και με την ψήφο τους, εξέλεξαν τη νέα πρόεδρος της παράταξης, αλλά και το προσωπικό και όσους εργάστηκαν για να γίνουν αυτές οι εκλογές, χωρίς κανένα πρόβλημα και γι’ αυτό μπορούμε να περηφανευόμαστε στον ΔΗΣΥ, για τις δημοκρατικές διαδικασίες που τηρούμε. Την ίδια ώρα πρέπει να πω ως αντιπρόεδρος του οργανωτικού, ότι σε αυτή την προσπάθεια, δεν περισσεύει κανείς. Θα εργαστούμε από κοινού, ενωμένοι, για να συνεχίσει ο ΔΗΣΥ, να είναι εκεί ψηλά, όπως πρέπει, και να είναι εκεί πάντα πρωταγωνιστής».

Επιπρόσθετα, ανέφερε ότι, «στις 7 Μαΐου θα είναι η επόμενη εκλογική αναμέτρηση και εκεί προτίθεμαι να διεκδικήσω τη θέση του αναπληρωτή προέδρου. Οι λόγοι της εξαγγελίας θα εξαγγελθούν τη Δευτέρα».

Ακόμη, ερωτηθείς για την προσέλευση, είπε πως, «συγκρίνοντας τις προσέλευση με άλλες φορές, ήταν αρκετά ικανοποιητική. Εκτιμούμε ότι στις 7 Μαΐου η προσέλευση μπορεί να είναι περισσότερη, λόγω του ότι είναι τρεις οι θέσεις των αντιπροέδρων».

Υπενθυμίζεται πως ήδη την υποψηφιότητα τους για τη μια θέση αναπληρωτή προέδρου, έχουν εξαγγείλει ο δήμαρχος Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος και ο Μιχάλης Σοφοκλέους.

Δειτε Επισης

Επανέρχεται ξανά η CMC-«Αν η ΕΤΥΦΑ συνεχίσει να αλλάζει τους κανόνες δικαιούμαστε αποζημίωση»
Ανακαλεί την απαγόρευση παραχώρησης αδειών χρήσης πυροτεχνημάτων η Υπηρεσία Μεταλλείων
Στις φλόγες τυλίχθηκαν όχημα buggy και τετράτροχη μοτοσικλέτα στο Λατσί
Φωτιά σε υπνοδωμάτιο διαμερίσματος στην Πάφο-Στο Νοσοκομείο ο ένοικος με αναπνευστικά προβλήματα
Δεν βλέπει αδιέξοδο στην προσπάθεια της Ολγκίν η Λευκωσία-«Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να αξιοποιηθούν»
Πώς τοποθετείται ο Πρόεδρος για την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών-«Δεν έχει βρεθεί η χρυσή τομή»
Αυστηρό μήνυμα Προέδρου για το τερματικό στο Βασιλικό-«Το κράτος δεν εκβιάζεται»
Κατηγορεί την ΕΤΥΦΑ η CMC για τερματικό LNG-«Παραβιάζει επίμονα τις υποχρεώσεις πληρωμής»
Παπαναστασίου για τερματικό στο Βασιλικό-«Η σιωπή μας να μην θεωρείται αδυναμία»
Εν αναμονή σήματος από Europol, Interpol και Ρωσία για το απειλητικό email που αναστάτωσε τα σχολεία οι Αρχές