Φυλάκιση με αναστολή σε 48χρονο που ξυλοκοπούσε την πεθερά του-Την απείλησε με μαχαίρι

«Καμπάνα» 18 μηνών φυλάκισης με αναστολή σε έναν 48χρονο άνδρα -αλβανικής καταγωγής- από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, που τον έκρινε ένοχο για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, αφού απείλησε με μαχαίρι να σκοτώσει την πεθερά του.

Πρόκειται για έναν αλλοδαπό που έχει απασχολήσει πολλές φορές τις αρχές για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της συζύγου και των πεθερικών του, ενώ ήταν εξαρτημένος από ναρκωτικά και έχει νοσηλευτεί σε ψυχιατρεία. Μάλιστα, στη διάρκεια μεταγωγής του για δίκη στα Δικαστήρια του Βόλου είχε απειλήσει μια εισαγγελέα!

Ο αλλοδαπός σύμφωνα με το magnesianews.gr κατηγορείται ότι στις 18 Ιουνίου 2021 χτύπησε στα χέρια και στο πρόσωπο την πεθερά του, ενώ δύο ημέρες αργότερα της επιτέθηκε ξανά προκαλώντας εκχυμώσεις, μώλωπες και ρινορραγία, Εν συνεχεία, στις 22 Ιουνίου 2021, απείλησε ότι θα σκοτώσει την ίδια και το παιδί, κρατώντας ένα μαχαίρι κουζίνας που είχε μαζί του, προκαλώντας της τρόμο για το τι ενδεχομένως θα ακολουθούσε.

Ο αλλοδαπός στην απολογία του κατέθεσε ότι ήθελε να δει το παιδί του, αλλά δεν τον άφηνε η πεθερά και αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες.

Τελικά, το Δικαστήριο δεν πείστηκε και τον καταδίκασε σε φυλάκιση 18 μηνών με αναστολή υπό το όρο να μην πλησιάζει σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων και να μην έχει καμία επικοινωνία με την παθούσα πεθερά του.

Πηγή: protothema.gr

Δειτε Επισης

Στο κελίο για έξι μέρες ο 38χρονος για την απόπειρα εμπρησμού στη Λάρνακα
Άφησε ανοιχτό παράθυρο για ποινική κατά πρώην υπουργού και Γ.Δ του Μεταφορών η Ερευνητική-Φόντο η εγκύκλιος του 2017
Επίθεση σε Κυβέρνηση Αναστασιάδη και ΔΗΣΥ από ΑΚΕΛ για το πόρισμα των ΤΑΚΑΤΑ-«Η ευθύνη έχει ονοματεπώνυμο»
Διαβήματα Προέδρου για την δίωξη Σενέρ Λεβέντ-Καλεί τους θεσμούς της ΕΕ να σταματήσουν την Τουρκία
Νύφες ετών έξι... Κορίτσια αναγκάζονται να παντρευτούν πριν πάνε σχολείο στην Υεμένη-Η τραγική ιστορία της Γκάντα
Απογοήτευση ΥΠΕΞ για τις ίσες αποστάσεις ΗΕ στις εκθέσεις-Καλωσορίζει τη δέσμευση ΓΓ για επανέναρξη των συνομιλιών
Απολογείται την Κυριακή η Μουτζούκου-Πιθανόν θα εμπλέξει και άλλα άτομα στον θάνατο του Παναγιωτάκη
Βλέπει άνοιγμα νέας σελίδας για την Τουρκία με τον αφοπλισμό του PKK ο Ερντογάν
Όταν το ΤΑΕ (Ε) του Τμήματος Καταπολέμησης Εγκλήματος του Αρχηγείου Αστυνομίας δεν διαβάζει Ποινική Δικονομία (Κεφ.155)
Το ηχητικό ντοκουμέντο και οι μαρτυρίες για Μουρτζούκου-Τι αποκάλυψε το «Φως στο Τουνέλ»