BINTEO: Σάλος στο TikTok με το χειρότερο μουσείο κέρινων ομοιωμάτων

Οι εικόνες με τα κέρινα ομοιώματα του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον δεν άργησαν να γίνουν viral.

Ένα μουσείο κέρινων ομοιωμάτων στην Πολωνία έχει γίνει το επίκεντρο της προσοχής αφού διχάζει τις απόψεις για τα ομοιώματα-μοντέλα του.

Το Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων Polonia στην Κρακοβία λειτουργεί εδώ και 10 χρόνια και δέχεται περισσότερους από 10.000 επισκέπτες κάθε μήνα για να βγάλουν selfies δίπλα στα κέρινα ομοιώματά τους.

Από διάσημους πολιτικούς, κληρικούς, αθλητές, ηθοποιούς, τραγουδιστές και φανταστικούς χαρακτήρες, το μουσείο ισχυρίζεται ότι τα ομοιώματα είναι "προσεκτικά κατασκευασμένα ώστε να δίνουν και την παραμικρή λεπτομέρεια, ώστε οι επισκέπτες να αισθάνονται ότι στέκονται πραγματικά δίπλα τους".

@beckablackburn4 I couldnt tell if this was a real wax museum 💀 wait until the end #krakow #krakow23 #poland #fail #funny #viral #waxmuseum ♬ Funny Song - Cavendish Music

Για τους μη γνώστες, το Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων της Κρακοβίας - το οποίο διαθέτει μόλις 2,5 αστέρια από τα πέντε στο TripAdvisor - έχει γίνει διεθνώς περίγελος για τις ύποπτες κέρινες φιγούρες διασημοτήτων του, οι οποίες είναι πασίγνωστο ότι δεν μοιάζουν καθόλου με το αντικείμενό τους. Τα κυριότερα στιγμιότυπα που απεικονίζονται στο βίντεο περιλαμβάνουν έναν Ντόναλντ Τραμπ με πεταχτά μάτια, έναν ικτερικό Τζακ Σπάροου και έναν Νταβίντ Γκουέτα που μοιάζει περισσότερο με τον DJ.

Ενώ οι φιγούρες υπήρχαν εδώ και αρκετό καιρό, ήρθαν πρόσφατα στο φως μέσω μιας βιτρίνας στο TikTok με περισσότερες από 13,5 εκατομμύρια προβολές.

«Ελάτε μαζί μου στο χειρότερο μουσείο κέρινων ομοιωμάτων στην Πολωνία», προσκαλεί η influencer Becka Blackburn στο κλιπ.

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Τέσσερις οι νεκροί από την πλημμύρα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα-Επιμένουν τα προβλήματα στο Ντουμπάι
BINTEO: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο του Τραμπ
Επανέρχεται με επιστολή προς Υφ. Πρόνοιας για το Πασχαλινό Επίδομα η ΕΚΥΣΥ
Βαφεάδης: Δεν έχει ληφθεί η εγγυητική για Λιμάνι και Μαρίνα Λάρνακας
Απορρίφθηκε αίτηση Γενικού Εισαγγελέα σε απόφαση απαλλοτρίωσης γης
Σημαντικά επιτεύγματα στην Σύνοδο Κοινοπολιτείας για Ωκεανούς
ΓΓ της Κοινοπολιτείας: Η Κύπρος πρώτη στη βιώσιμη υδατοκαλλιέργεια
Στεφάνου: Έχουμε τα εχέγγυα να κερδίσουμε το στοίχημα των εκλογών
Το λάθος που κάνουμε όλοι-Γιατί δεν πρέπει να βάζουμε τα αυγά στην πόρτα του ψυγείου
Πολιτικές αναταράξεις στην Ουγγαρία-Έρευνες κατά επικριτή του Όρμπαν λόγω υποψιών για χρηματοδότηση