Αεροσυνοδός αποκαλύπτει ποια είναι η χειρότερη στιγμή να πάει κάποιος στην τουαλέτα σε αεροπλάνο

Οι τουαλέτες αεροπλάνων είναι αρκετά στενές και... άβολες και οι περισσότεροι επιβάτες, συνήθως, αποφεύγουν να τις χρησιμοποιούν αν η πτήση είναι σύντομη. Όμως την χρησιμοποιούν οι περισσότεροι επιβάτες σε πτήσεις αρκετών ωρών.

Ωστόσο, σύμφωνα με μια αεροσυνοδό, δεν είναι όλες οι ώρες κατάλληλες, κατά την διάρκεια πτήσης για να πάει κάποιος στην τουαλέτα.

Η αεροσυνοδός εξήγησε: «Η χειρότερη στιγμή για να χρησιμοποιήσετε την τουαλέτα του αεροπλάνου είναι ακριβώς πριν από την απογείωση και στο τέλος μιας πτήσης, ειδικά αν πρόκειται για μεγάλες αποστάσεις».

Αυτό συμβαίνει επειδή αυτές τις στιγμές της πτήσης συνήθως χρησιμοποιούν αρκετοί την τουαλέτα, επομένως είναι λιγότερο καθαρή.

Η αεροσυνοδός, επίσης, συμβούλεψε να πηγαίνετε στην τουαλέτα πριν καν να σερβίρει το πλήρωμα το φαγητό και υπάρχει λόγος και γι' αυτό.

«Το φαγητό του αεροπλάνου δεν είναι θρεπτικό. Μπορεί να είναι λιπαρό και πλούσιο σε αλάτι και λίπος, πράγματα που δεν είναι και πολύ καλά για την υγεία και τις "κινήσεις" του εντέρου. Έτσι αν χρειαστεί ένας επιβάτης μετά από το γεύμα να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα εξαιτίας αυτού, δεν θα είναι ευχάριστο να μπείτε εκεί μετά».

Δεν είναι πάντα καθαρά

Παράλληλα, η αεροσυνοδός αποκάλυψε επίσης ότι ακόμη και όταν μια τουαλέτα αεροπλάνου μπορεί να φαίνεται αρκετά καθαρή, δεν είναι πάντα.

«Η τουαλέτα του αεροπλάνου είναι ουσιαστικά ένα ντουλάπι, χωρίς καθαρό αέρα», σημείωσε, «δεν υπάρχει παράθυρο και ο αερισμός είναι κακός».

«Αυτό σημαίνει ότι κάθε φορά που πηγαίνετε στην τουαλέτα, όχι μόνο αναπνέετε στον αέρα πολλών άλλων που έχουν "κάνει τη δουλειά τους" πριν από εσάς (ειδικά αν πρόκειται για πτήση μεγάλων αποστάσεων), αλλά μπορεί επίσης να αναπνέετε σωματίδια περιττωμάτων, που κυκλοφορούν τον αέρα μετά το ξέπλυμα της τουαλέτας», πρόσθεσε η αεροσυνοδός.

Δειτε Επισης

BINTEO: Πήγε για κούρεμα και τον πήρε ο ύπνος-Η απόφαση του κουρέα που έγινε viral
Το δαχτυλίδι των 6,5 ευρώ αποδείχτηκε ότι έκρυβε διαμάντι 2,3 καρατίων
Scorpios Music Bar: Πώς έγινε το «μπαμ»-Οι άνθρωποι πίσω από τα viral βίντεο στο TikTok
Με Μαρίνα Σάττι η ΕΛ.ΑΣ. εύχεται καλή επιστροφή στους εκδρομείς του τριημέρου
Μετέτρεψε το αυτοκίνητό του σε ελικόπτερο, βγήκε στο δρόμο και το κατάσχεσαν
ΒΙΝΤΕΟ: Σκύλος ρομπότ εντοπίζει τροχαίες παραβάσεις στη Μάλαγα
Για πρώτη φορά μεταμοσχεύθηκε νεφρό γενετικά τροποποιημένου χοίρου σε ασθενή
ΒΙΝΤΕΟ: Ο άνθρωπος που πρέπει να πίνει 20 λίτρα νερό κάθε μέρα για να επιβιώσει-Η σπάνια πάθηση
ΒΙΝΤΕΟ: Πέραν των δεκαέξι χιλιάδων ευρώ η τιμή πώλησης του πιο ακριβού κομματιού Lego
Το νέο κόλπο των κλεφτών-Έτσι κλέβουν αυτοκίνητα μέσα σε 1 μόνο λεπτό