Σε 28χρονη ανήκει το πτώμα που εντοπίστηκε στην Πέτρα του Ρωμιού-Τι αναφέρει φίλος της

Σε γυναίκα ηλικίας 28 ετών από την Ουκρανία, μόνιμη κάτοικο Πάφου, ανήκει το πτώμα που εντοπίστηκε σήμερα το πρωί σε παραλία κοντά στην Πέτρα του Ρωμιού στην Πάφο, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Η 28χρονη γυναίκα βρισκόταν στην περιοχή με τον φίλο της, επίσης από την Ουκρανία, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε την ισορροπία της και έπεσε στο κενό, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. Σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου, Νίκο Τσαππή, η Αστυνομία διερευνά όλα τα ενδεχόμενα σε ό,τι αφορά την πτώση, που οδήγησε στον θανάσιμο τραυματισμό της 28χρονης.

Για την ανάσυρση του πτώματος της άτυχης γυναίκας, λόγω της απόκρημνης περιοχής, στη σκηνή κλήθηκε ελικόπτερο της Αστυνομίας, ενώ στο μέρος, το οποίο αποκλείστηκε, βρίσκονται και μέλη του ΤΑΕ Πάφου και διεξάγουν έρευνα για ανεύρεση στοιχείων που θα οδηγήσουν στη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Για τον θάνατο της 28χρονης, κλήθηκε για κατάθεση ο φίλος της, ο οποίος, όπως το ΚΥΠΕ πληροφορείται, υποστηρίζει πως η πτώση της 28χρονης και εν τέλει ο θάνατός της οφείλεται σε ατύχημα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Λαμβάνονται καταθέσεις για τους πυροβολισμούς σε εταιρεία στη Λεμεσό-Νέες έρευνες στο σημείο
Έντεκα διακινητές και μετανάστες επιχειρούσαν να περάσουν στις ελεύθερες περιοχές-Συνελήφθησαν από τις Βάσεις
Χάθηκαν τα ίχνη της 26χρονης Κατερίνας από το χώρο διαμονής της (pic)
Ξέσπασε φωτιά σε διαμέρισμα από φούρνο μικροκυμάτων-Περαστικός διέσωσε ηλικιωμένη και οικιακή βοηθό
Έρευνα σε οικία αποκάλυψε ναρκωτικά, μεγάλο χρηματικό ποσό και όπλο-Συνελήφθη 46χρονος
Χειροπέδες σε 47χρονο για εισαγωγή ναρκωτικών-Εντοπίστηκαν σε εταιρεία ταχυμεταφορών στην ελεύθερη Αμμόχωστο
Ψάχνουν την πορεία του μοτοσικλετιστή που άνοιξε πυρ σε εταιρεία στη Λεμεσό-Εξετάζονται κλειστά κυκλώματα
Παραδόθηκε στην Αστυνομία ο 43χρονος που καταζητείτο για υπόθεση ναρκωτικών και εντοπισμό 120 χιλιάδων ευρώ
Ασταμάτητη η δράση των εμπρηστών-Πυρπόλησαν δεύτερη φορά σε ενάμιση μήνα όχημα 70χρονου
Δεύτερη φορά στόχος τα γραφεία της εταιρείας που δέχθηκε πυροβολισμούς-Βρίσκονταν εντός εργαζόμενοι