Ψήφισε δίνοντας υπόσχεση στον επόμενο ο Αβέρωφ-«Θα στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις τη νέα ηγεσία»

Ευδιάθετος και χαμογελαστός εμφανίσθηκε στα γραφεία του ΔΗΣΥ στην Πινδάρου και ο απερχόμενος πρόεδρος του κόμματος, Αβέρωφ Νεοφύτου.

Συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρία Σελίπα και αφού άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα, ανέφερε πως, «ο κόσμος του Δημοκρατικού Συναγερμού σήμερα, επιλέγει τη νέα του ηγεσία. Είμαι βέβαιος πως αυτή η ιστορική παράταξη, με τους γερούς κληριδικούς θεμελιούς, θα συνεχίσει να είναι η πρωταγωνιστική δύναμη, υπηρετώντας τις αρχές και αξίες για τις οποίες ιδρύθηκε από τον Γλαύκου Κληρίδη».

Πρόκειται είπε για έναν αγώνα, για μία επανενωμένη πατρίδα, «επειδή εμείς δεν συμβιβαζόμαστε ούτε με μοιρασμένη, ούτε με αδύναμη πατρίδα. Μία δυνατή και ελεύθερη οικονομία, με πάνω από όλα αξιοπρεπείς πολιτικές συνεχίζουμε».

Σε σχέση με την επόμενη ημέρα, ο Αβέρωφ Νεοφύτου ανέφερε πως, «μαχόμενος γι’ αυτές τις αρχές και αξίες, για τις οποίες είμαστε συναγερμικοί, θα στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις τη νέα ηγεσία».

Κληθείς να δώσει μια συμβουλή στον νέο πρόεδρο, απάντησε πως, «δεν είμαι αυτών των σχολών, μην με συγχύζετε με άλλους. Ο νέος ηγέτης, όποιος και να είναι, θα έχει το δικό του στίγμα και εμείς θα τον στηρίξουμε».

Δειτε Επισης

ΤΩΡΑ: Αθώοι από το εκ πρώτης όψεως Σήφης και Σπύρος για την δολοφονία Ανδρονίκου-«Καμία μαρτυρία για οργάνωση»
Ομόφωνο ψήφισμα καταδίκης της παράνομης δίωξης Σενέρ Λεβέντ από τη Βουλή
Σε δίκη βαρυποινίτης, επιχειρηματίες και δεσμοφύλακας, ελεύθεροι υπό όρους-Δεν εξασφάλισαν μαρτυρία για ναρκωτικά και προστασία
N. Xριστοδουλίδης για Μαρί: Απευθύνω δημόσια συγγνώμη, υπόσχεση για μη επανάληψη τέτοιων λαθών και παραλήψεων
Στο νοσοκομείο Αθαλάσσας ο 31χρονος που μαχαίρωσε τον πατέρα του στον Άγιο Δομέτιο
Ο Νετανιάχου ορκίζεται συντριβή της Χαμάς-Υποστηρίζει πως 20 όμηροι είναι ζωντανοί
Δεκατέσσερα χρόνια από την έκρηξη στο Μαρί-Η Κύπρος τιμά τη μνήμη των 13 θυμάτων
Ηχηρό μήνυμα Σενέρ Λεβέντ-«Δεν θα παραδοθώ στον φασισμό και τον κατακτητή, η Τουρκία είναι κατοχική δύναμη»
Παραλαμβάνει το πόρισμα για ΤΑΚΑΤΑ ο Σαββίδης-Μελετά και αποφασίζει για τις εισηγήσεις της Ερευνητικής
Επικεντρώθηκε στα οδοφράγματα, προσέκρουσε σε… τουρκοφράγματα η Ολγκίν