Εξήγγειλε ανήμερα των εκλογών υποψηφιότητα για αντιπρόεδρος η Σάβια Ορφανίδου

Ανήμερα των εσωκομματικών εκλογών για τον νέο πρόεδρο του κόμματος, επέλεξε η Σάβια Ορφανίδου να εξαγγείλει την υποψηφιότητα της για μια θέση αντιπροέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού. Μιλώντας στους δημοσιογράφους, έξω από τα γραφεία του ΔΗΣΥ στην Πινδάρου, η κα. Ορφανίδου, γνωστοποίησε την απόφαση της.

Σε σχέση με τις σημερινές εκλογές, ανέφερε πως, «η επόμενη ημέρα πρέπει να μας βρει ενωμένους. Να αφήσουμε πίσω αυτή την περίοδο που πίκρανε και πλήγωσε πολλούς. Ο ΔΗΣΥ μέσα από αυτή τη διαδικασία και τη διαδικασία του Μάϊου θα μπορεί να εξέλθει πολύ πιο ισχυρός».

Ερωτηθείσα για τη δική της υποψηφιότητά, γνωστοποίησε την απόφαση της να διεκδικήσει μια θέση αντιπροέδρου, ωστόσο επεσήμανε πως η σημερινή ημέρα δεν προσφέρεται για εκείνη τη διαδικασία. «Στις επτάμιση με οκτώ θα έχουμε τον νέο ή τη νέα πρόεδρο. Θα στηρίξουμε όποιο κι αν εκλεγεί και η επόμενη μέρα θα μας βρει έτοιμος να προσφέρουμε από οποιαδήποτε έπαλξη χρειαστεί.

Υπενθυμίζεται πως στο Εκλογικό Συνέδριο του Μάϊου, αφού γίνει ένας απολογισμός της πορείας του κόμματος την τελευταία πενταετία, θα ακολουθήσει την Κυριακή επτά Μάϊου η εκλογή του ενός αναπληρωτή προέδρου, των τριών αντιπροέδρων, των 25 αιρετών μελών του Πολιτικού Γραφείου και της προέδρου της ΓΟΔΗΣΥ.

Σημειώνεται πως ήδη έχουν εξαγγείλει υποψηφιότητες για τις θέσεις του αναπληρωτή προέδρου οι Μιχάλης Σοφοκλέους και Φαίδωνας Φαίδωνος, ενώ ως ενδιαφερόμνοι παρουσιάζονται οι Ευθύμιος Δίπλαρος και Γιάννης Καρούσος, ενώ για τις θέσεις αντιπροέδρων υπάρχει μέχρι στιγμής ενδιαφέρον κι από τη Ξένια Κωνσταντίνου και τον Μάριο Πελεκάνο.

Δειτε Επισης

Συνελήφθη ο σύζυγος της 40χρονης για τη δολοφονία της στην Ελλάδα
Καταγγελίες για συνομωσία μαφιόζων, δικαστικών και αστυνομίας κατά της κυβέρνησης Ερντογάν
Ο Μαχμούντ Αμπάς κατηγορεί τη Χαμάς ότι έδωσε προσχήματα στο Ισραήλ για να επιτεθεί στη Γάζα
Ανησυχητική η εξέλιξη του δρόμου Πάφου-Πόλης, εκτιμά ο Πρόεδρος ΕΒΕΠ
Κρατήθηκε για νοσηλεία στη ΜΕΘ ο 29χρονος γεωργός που κτυπήθηκε από τρακτέρ-Διερευνώνται τα αίτια
Καρογιάν: Στόχος το 7,5%+ και η εκλογή ευρωβουλευτή στις εκλογές
Θανατηφόρο τροχαίο με Έλληνες στην Τουρκία-Ένας νεκρός και δύο τραυματίες
«SMS από πολιτικά πρόσωπα, αδελφότητες και κανονίσματα από τον Γενικό και Βοηθό Γενικό Εισαγγελέα»
Βίντεο ντοκουμέντο λίγο μετά τη δολοφονία της 40χρονης-Είχε πάνω από 10 μαχαιριές σε κοιλιά, λαιμό, χέρια
Απέρριψε όλες τις προτάσεις και εισηγήσεις μας ο Τατάρ-«Οι προσπάθειες δεν θα σταματήσουν»