Με ρόπαλα και ξύλα η επίθεση στους δύο-Πάνω από σαράντα άτομα οι δράστες

Με ρόπαλα και ξύλα σημειώθηκε η επίθεση στους δύο αλλοδαπούς στη Γερμασόγεια, το απόγευμα της Παρασκευής, με την Αστυνομία να συνεχίζει τις έρευνες ώστε να εντοπιστούν οι δράστες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Άγρια συμπλοκή με την εμπλοκή δεκάδων αλλοδαπών στη Λεμεσό

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η επίθεση σημειώθηκε γύρω στις 6:45 το απόγευμα, όταν ομάδα αλλοδαπών, πιθανό από τη Συρία, περίπου σαράντα με πενήντα άτομα, κρατώντας ρόπαλα, σιδερολοστούς και ξύλα, επιτέθηκαν στα δύο πρόσωπα, που είναι ομοεθνείς τους και τους ξυλοφόρτωσαν, έξω από μπυραρία στη Γερμασόγεια.

Ισχυρή αστυνομική δύναμη μετέβη στην περιοχή για επιβολή της τάξης. Στη θέα των αστυνομικών οι επιτιθέμενοι τράπηκαν σε φυγή. Μέλη της Αστυνομίας τους καταδίωξαν κατά μήκος της παραλιακής οδού, χωρίς όμως να καταφέρουν να τους εντοπίσουν.

Οι δύο τραυματίες, ηλικίας 43 και 31 ετών, μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της Λεμεσού, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι ο ένας φέρει εκδορές και ο άλλος χτύπημα στο κεφάλι. Οι δύο έλαβαν εξιτήριο, αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Μετά την καταγγελία, μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού απέκλεισαν την σκηνή και άρχισαν έρευνες, οι οποίες επανάρχισαν με το πρώτο φως της ημέρας, ώστε να εντοπιστούν οι δράστες.

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Στις φλόγες διαμέρισμα στη Λακατάμια-Στο σημείο η Πυροσβεστική Υπηρεσία
Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο-Έκλεισε η έξοδος προς τον κυκλικό κόμβο Καλαμών
«Με μαχαίρωσε ο πατέρας μου», φώναζε ο 45χρονος γιος αφού χτυπήθηκε από τον 71χρονο
Ζελενσκι: Θα πάω την Πέμπτη στην Τουρκία, περιμένουμε πλήρη και γενική κατάπαυση πυρός
ΒΒC: O Πούτιν ίσως ζήτησε απευθείας συνομιλίες με την Ουκρανία για να διασπάσει το μέτωπο ΗΠΑ και Ευρώπης
Έτοιμος να στηρίξει την υποψηφιότητα Αναστασίου ο Χαννίδης-Θέτει ως προϋπόθεση την αποκατάσταση διαγραφέντων
Απουσιάζει από την οικία του στον Στρόβολο ο 84χρονος Ηλίας Χρίστου (pic)
Υπό κράτηση οι δύο για την απόπειρα φόνου στην Πάφο
Με μία μαχαιριά σκότωσε τον γιο του ο 71χρονος-«Πάλευε να τον σώσει από τα ναρκωτικά»
Σκέψεις για τριπλή απόσυρση στην ΕΔΕΚ-Το παρασκήνιο των διαβουλεύσεων με τον Νίκο Αναστασίου