ΒΙΝΤΕΟ: Αποχαιρέτησαν τον Αβέρωφ στον ΔΗΣΥ-«Η Κύπρος σου οφείλει πολλά»

Σε κλίμα συγκίνησης αποχαιρέτησαν τον Αβέρωφ Νεοφύτου τα επαγγελματικά στελέχη του ΔΗΣΥ, καθώς η Παρασκευή ήταν η τελευταία του μέρα στο γραφείο ως πρόεδρος της παράταξης. Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο πραγματοποιούνται οι εσωκομματικές εκλογές και, ως εκ τούτου, καθήκοντα προέδρου από τη Δευτέρα θα αναλάβει είτε η Αννίτα Δημητρίου είτε ο Δημήτρης Δημητρίου.

Οι εργαζόμενοι στην Πινδάρου «εισέβαλαν» στο γραφείο του κ. Νεοφύτου και του έδωσαν λουλούδια, καθώς και δώρα. Στο μήνυμά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανέφεραν πως «εκ μέρους όλων εμάς που είχαμε το προνόμιο να σε γνωρίσουμε, να εργαστούμε μαζί σου και δίπλα σου, να μάθουμε και να κερδίσουμε τόσα πολλά από εσένα, ένα τεράστιο ευχαριστώ!»

«Οι ιδέες σου, το πείσμα και η εργατικότητά σου, θα μας συντροφεύουν πάντα. Κυρίως όμως, η φιλοπατρία σου και η αίσθηση ευθύνης που επέδειξες σ’ όλη σου την πορεία, σε καθιστούν έναν ηγέτη που πρόσφερε πολλά περισσότερα στην πατρίδα και στο λαό της σε αντιδιαστολή με το τι κέρδισε. Η Κύπρος, σου οφείλει πολλά!», τόνισαν τα στελέχη του ΔΗΣΥ.

«Σ’ ευχαριστούμε για την αφοσίωσή σου στον Δημοκρατικό Συναγερμό. Στις αρχές και στις αξίες της παράταξής μας. Το πολιτικό σου αποτύπωμα θα μας συνοδεύει για πάντα. Σου ευχόμαστε ολόψυχα κάθε καλό στη συνέχεια της πολιτικής και προσωπικής σου ζωής. Όλοι εμείς οι συνεργάτες σου στον Δημοκρατικό Συναγερμό, η μεγάλη σου πολιτική οικογένεια, σου χρωστάμε πολλά! Παραμένεις μάχιμος και παραμένουμε δίπλα σου. Και … αν έχεις κάνει σ’ όλη αυτή τη δύσκολη πορεία και εχθρούς, ο Ουίνστων Τσώρτσιλ θα έλεγε «καλώς! Αυτό σημαίνει ότι έχεις ορθώσει το ανάστημά σου για κάτι, κάποτε στη ζωή σου». Και εσύ Πρόεδρέ μας, το όρθωσες άπειρες φορές για το καλό του τόπου σου!», ήταν το μήνυμα που διάβασε εκ μέρους τους η Ξένια Κωνσταντίνου.

Φανερά συγκινημένος, ο κ. Νεοφύτου απάντησε «τόσα χρόνια μαζί, θα σας δώσω μια συμβουλή: Να είστε αξιοπρεπείς πάντα. Η αξιοπρέπεια μετρά όχι όταν κερδίζεις. Αξιοπρέπεια στα δύσκολα», τόνισε.» Και δεύτερο να προσέχετε τους φίλους σας και την οικογένειά σας και η δεύτερη οικογένειά μας, η μεγαλύτερη είναι ο Συναγερμός και να τον προσέχετε», πρόσθεσε.

Δειτε Επισης

Καταχωρείται η ένσταση Γενικού Ελεγκτή στο αίτημα για παύση του-Πολυσέλιδη έκθεση των δικηγόρων
Σύντομα η βοήθεια στη Γάζα από την Κύπρο μέσω της προσωρινής προβλήτας
Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό στη Λευκωσία- Συμμετέχουν οκτώ Κράτη Μέλη της Ε.Ε
Ευγνωμοσύνη του ΟΗΕ προς την Κύπρο για το θαλάσσιο διάδρομο προς τη Γάζα
Η ανάγκη για διαφάνεια, οι επαναλαμβανόμενοι πρωταγωνιστές και ο πολιτικός αντίκτυπος
Έκθεση Σούπερμαν για καταπολέμηση της τρομοκρατίας στη Συνέλευση της Μεσογείου
CMC: Στα χέρια της ΕΤΥΦΑ ο χρόνος άφιξης του ‘Προμηθέας’ στην Κύπρο
Χριστοδουλίδης: Η στήριξη της υπαίθρου πρωταρχικός στόχος για την Κυβέρνηση
Αλλαγές στην νομοθεσία για τις πολιτογραφήσεις αλλοδαπών ενέκρινε η Βουλή
Μεγαλύτερος σε αριθμό εκλογέων ο Δ. Πάφου ακολουθεί ο Δήμος Ανατολικής Πάφου