Τηλεφωνική επικοινωνία πριν πάει Αθήνα Χριστοδουλίδης και Μητσοτάκης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη προς προετοιμασία της επικείμενης επίσκεψής του στην Αθήνα, την επόμενη εβδομάδα, δήλωσε την Παρασκευή ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους στο Προεδρικό Μέγαρο, ο κ. Λετυμπιώτης, ανέφερε ότι ο Πρόεδρος, Νίκος Χριστοδουλίδης, είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Μητσοτάκη προς προετοιμασία της επικείμενης επίσκεψης του στην Αθήνα, στις 13 και 14 Μαρτίου.

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ανέφερε σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ το βράδυ της Πέμπτης ότι θα συζητούσε, κατά τη συνάντησή του με τον κ. Μητσοτάκη, και το θέμα της εμπλοκής της ΕΕ στην προσπάθεια επίλυσης του Κυπριακού, σημειώνοντας ότι δεν πρόκειται μόνο για μια συμβολική επίσκεψη, αλλά θα έχει και ουσιαστικό περιεχόμενο.

Δειτε Επισης

«Αυτό είναι ατομική βόμβα»-Συγκλονίζουν τα νέα ηχητικά ντοκουμέντα για την τραγωδία των Τεμπων
Η Κομισιόν σχεδιάζει να κάνει «ευρωπαϊκό FBI» τη Europol και να ενισχύσει τον ρόλο της Frontex
Ξεκάθαρο μήνυμα ΠτΔ-«Η βιωσιμότητα της λύσης περνά μέσα από τον σεβασμό της ιστορικής ταυτότητας»
Απολογήθηκε για την συμπλοκή στο Δικαστήριο Αμμοχώστου ο κατηγορούμενος-Χαρακτήρισε προκλητικό τον μάρτυρα
Η Μάνταλεϊ ήταν η «πόλη του χρυσού» στη Μιανμάρ-Πλέον κυριαρχεί η μυρωδιά του θανάτου
Χειροπέδες και σε 16χρονο για τα άγρια επεισόδια στην Αγία Φύλα-Στις 20 οι συλλήψεις
Συνομιλία Χριστοδουλίδη-Νετανιάχου για περιφερειακές εξελίξεις, διμερή συνεργασία
Υπέβαλε αίτηση για ίδρυση παραρτήματος στην Ελλάδα το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας
Υπ. Γεωργίας: Η Κυβέρνηση Χριστοδουλίδη συνεχίζει άοκνα τον αγώνα για λευτεριά της Κύπρου
Α. Δημητρίου: Διαπραγματευτικό μας όπλο το δίκαιο και η νομιμότητα