Aναγνωρίστηκαν μέσω DNA οι δίδυμες φοιτήτριες-Πέρασαν το τριήμερο με τους γονείς τους

Δυο αδελφών παιδιά από το Καστράκι Καλαμπάκας ήταν οι δίδυμες αδελφές Θώμη και Χρύσα Πλακιά και η πρώτη τους ξαδέλφη Αναστασία που έχασαν την ζωή τους στην σύγκρουση του επιβατικού τρένου με το εμπορικό στα Τέμπη αργά το βράδυ της Τρίτης και χρειάστηκε η μέθοδος DNA προκειμένου να ταυτοποιηθούν οι σοροί τους.

Οι εικοσάχρονες σπούδαζαν εδώ και λίγο διάστημα στην Θεσσαλονίκη και το τριήμερο της Αποκριάς αποφάσισαν να το περάσουν μαζί με τις οικογένειες τους στον τόπο καταγωγής τους. Έτσι αυτό έμελλε να ήταν και το τελευταίο για εκείνες και τους γονείς τους ανέμελο τριήμερο αφού κανένας δεν μπορούσε να προβλέψει το κακό που θα επακολουθούσε.

Οι δίδυμες αδελφές Θώμη και Χρύσα Πλακιά και η πρώτη τους ξαδέλφη Αναστασία Πλακιά επέβαιναν στο μοιραίο τρένο και δυστυχώς έχασαν και οι τρεις την ζωή τους στο φονικό δυστύχημα.

Οι γονείς τους Νίκος και Δημήτρης Πλακιάς, ιδιοκτήτες της γνωστής ταβέρνας «Γαρδένια» στο Καστράκι, μόλις έμαθαν τα νέα για το δυστύχημα πήγαν αμέσως στην Λάρισα όπου δυστυχώς μετά από ατελείωτες ώρες αγωνίας χρειάστηκε να δώσουν DNA υλικό προκειμένου να πιστοποιηθούν ότι οι τρεις σοροί ανήκουν στις νεαρές κοπέλες.

Τα δυο αδέλφια είναι γνωστά και στον αθλητικό κόσμο της Θεσσαλίας, καθώς ο Νίκος ήταν επί σειρά ετών αρχηγός και «δεκάρι» της ομάδας του «Βράχου» και ο Δημήτρης παράγοντας της ίδιας ομάδας.

xrysa-plakia

thomi-plakia

Δειτε Επισης

Πράσινο Υπουργικού για τηλεργασία και ευέλικτο ωράριο στη Δημόσια Υπηρεσία-Στη Βουλή Νομοσχέδιο
Νέες καταγγελίες για την απάτη με SMS για δήθεν πληρωμή εξώδικων-Πώς δρουν οι επιτήδειοι (pics)
Συλλυπητήρια Προέδρου σε ΥΠΕΣ για τον θάνατο του πατέρα του-«Δήλωνε πάντοτε παρών στα καλέσματα της πατρίδας»
Καταβολή ΑΤΑ μόνο σε όσους έχουν συμφωνήσει να την λαμβάνουν ζητούν ΟΕΒ και ΚΕΒΕ
Μίλησε με τον Τραμπ για τα F-35 ο Ερντογάν-Ξεκίνησαν τεχνικές συζητήσεις
Έδωσε άδεια στον Τυχικό να λειτουργήσει στο μνημόσυνο της μητέρας του στα Μέσανα ο Αρχιεπίσκοπος
Έπεσαν νέες προαγωγές, προκαλούν παρενέργειες-Προς το παρόν δεν έγιναν μεταθέσεις
Προσθήκη στα συμπεράσματα για Ασφάλεια και Άμυνα έπειτα από αίτημα Κύπρου-Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο
Αρχίζει η πειθαρχική δίωξη Κατσουνωτού δήλωσε ο Χαρτσιώτης-Σταύρου και Κωνσταντίνου στα μέλη της Επιτροπής
Σε πολυτραυματισμό οφείλεται ο θάνατος του 74χρονου που σκοτώθηκε από ανατροπή βυτιοφόρου στη Λεμεσό