Μητέρα φοιτήτριας περιμένει την ταυτοποίηση των σορών-«Ελπίζω σε ένα θαύμα»

Είκοσι ώρες μετά την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη και οι συγγενείς των αγνοουμένων ανεβαίνουν το δικό τους «Γολγοθά»...

Αναζητούν στα νοσοκομεία τους δικούς τους ανθρώπους και περιμένουν με αγωνία την ταυτοποιήση των σορών με την ελπίδα πως δεν βρίσκονται στη λίστα των θυμάτων.

Τις τελευταίες ώρες, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυκλοφορεί η φωτογραφία μιας νεαρής φοιτήτριας του ΑΠΘ, η οποία ταξίδευε με τη μοιραία αμαξοστοιχία και αναζητείται ακόμα από τους οικείους της.

«Ελπίζω σε ένα θαύμα επειδή λένε ότι μέσα στα συντρίμμια υπάρχουν ακόμα εγκλωβισμένοι. Έχω και μια ελπίδα μήπως είναι σε κάποιο νοσοκομείο. Αλλά έχει γίνει ήδη η καταγραφή στα νοσοκομεία», λέει στο protothema.gr η μητέρα της Αγάπης, η οποία περιμένει την ταυτοποιήση των σορών και όλων των τραυματιών, ώστε να μάθει που βρίσκεται η κόρη της.

«Δεν έχει γίνει ταυτοποιήση με κάποιον από τους τραυματίες. Πήραν δείγμα DNA για να γίνει η ταυτοποιήση των σορών», περιγράφει με αγωνία η ίδια.

Η τελευταία επικοινωνία που είχε μαζί της ήταν αρκετή ώρα προτού το IC 62 συγκρουστεί με την εμπορική αμαξοστοιχία κόβοντας το νήμα της ζωής τουλάχιστον 38 ανθρώπων.

«Το παιδί ταξίδευε με το τρένο. Τελευταία φορά μίλησα μαζί της όσο το τρένο ήταν σταματημένο στα Παλαιοφάρσαλα και είχε καθυστέρηση το δρομολόγιο», δηλώνει η μητέρα της νεαρής φοιτήτριας.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

«Θα τη χτυπήσω με το μαχαίρι»-Νέες αποκαλύψεις για σχέδιο δολοφονίας της μητέρας της 13χρονης
Επιστρέφει στην Ελλάδα ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού από τη σύγκρουση στα Τέμπη
Εισαγγελική έρευνα για τις αναρτήσεις που προτρέπουν σε βιαιοπραγίες τη μέρα των συγκεντρώσεων για Τέμπη
ΒΙΝΤΕΟ: Eμπρησμός σε πρατήριο καυσίμων στην Αργυρούπολη, απείλησαν υπάλληλο με όπλο
Μυστήριο με την ουσία που βρέθηκε στις Τοξικολογικές για τον Βασίλη Καλογήρου-Στο μικροσκόπιο CCTV
Νέο βίντεο ντοκουμέντο για την 14χρονη που ξυλοκόπησε 13χρονη-Είχε επιτεθεί και σε άλλη ανήλικη
Συνελήφθη 50χρονος στην Ακράτα που απειλούσε τη σύζυγό του-Τον πήγαν σε ψυχιατρική κλινική, αλλά απέδρασε
Θάνατος Βασίλη Καλογήρου-Χρήση φαρμακευτικής ουσίας δείχνουν οι τοξικολογικές εξετάσεις
Σε ύφεση η σεισμική δραστηριότητα σε Σαντορίνη, Αμοργό, Ίο και Ανάφη
Επικοινωνία Μητσοτάκη και Ζελένσκι-«Καμία απόφαση για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία»