Τυλίχθηκε στις φλόγες διαμέρισμα στον Άγιο Δομέτιο-Στο Νοσοκομείο οι ένοικοι

Πυρκαγιά σε διαμέρισμα στον πρώτο όροφο τετραώροφης πολυκατοικίας στον Άγιο Δομέτιο ήταν το σοβαρότερο περιστατικό από τα 29 συνολικά που αντιμετώπισε η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06:00 της 28ης Φεβρουαρίου 2023 μέχρι και τις 06:00 της 1ης Μαρτίου 2023. Ενοικοι της πολυκατοικίας λόγω καπνού και θερμών αερίων συνεπεία της πυρκαγιάς, μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο, με ασθενοφόρο και ιδιωτικά τους οχήματα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας η ώρα 03:36 της Τετάρτης, λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε διαμέρισμα στον πρώτο όροφο τετραώροφης πολυκατοικίας στον Άγιο Δομέτιο στην επαρχία Λευκωσίας. Ανταποκρίθηκε η Αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία με 3 πυροσβεστικά οχήματα από τους Πυροσβεστικούς Σταθμούς Πύλης Πάφου και Καϊμακλίου και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 04:28.

Την ώρα εκδήλωσης της πυρκαγιάς, οι ένοικοι του διαμερίσματος κατάφεραν να εξέλθουν του χώρου. Έγινε εκκένωση ολόκληρης της πολυκατοικίας από τα μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και τα μέλη της Αστυνομίας. Τόσο οι ένοικοι του διαμερίσματος, όσο και οι ένοικοι της πολυκατοικίας, επηρεάστηκαν από τον καπνό και τα θερμά αέρια που αναπτύχθηκαν σε όλους τους χώρους του κτηρίου.

Κάποιοι εξ αυτών χρειάστηκε να μεταφερθούν προληπτικά στο Νοσοκομείο με ασθενοφόρα που αφίχθηκαν στο περιστατικό και κάποιοι προσήλθαν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών με τα ιδιωτικά τους οχήματα. Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα, εκτεταμένες ζημιές έπαθε το διαμέρισμα και ο ηλεκτρικός εξοπλισμός του. Η σκηνή φρουρείται από την Αστυνομία και τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν αργότερα σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έλαβε συνολικά 29 κλήσεις για βοήθεια, με τις περισσότερες, 23, να αφορούν πυρκαγιές, 4 ειδικές εξυπηρετήσεις, ενώ υπήρξαν και 2 ψευδείς κλήσεις.

Πηγή: KYΠΕ

Δειτε Επισης

Η παρεξήγηση με την... υπόκλιση Γεραπετρίτη στον Ερντογάν-«Γελοιότητες, αυτό βρήκαν» (pic)
Ανατροπή με το χάσκι που κακοποιήθηκε μέχρι θανάτου στην Αράχωβα-Πληροφορίες ότι δεν θα γίνει εκταφή
Κερδίζει έδαφος η μετοχική συμμετοχή της ΚΔ για Great Sea Interconnector-Στα 100 εκ. το ποσό που θα καταβάλει
Εντός ημερών η ενημέρωση για επαναλειτουργία των λεωφορείων-Διοικητική έρευνα για πιθανές ευθύνες
Σκοτώθηκε σε μάχες στη Γάζα γιος Ισραηλινού υπουργού
Εντοπίστηκαν πέντε πρόσωπα σε υποστατικό να επιδίδονται σε κυβεία
«Τη βρήκα την π@@, την κ@@@, την ξέκανα... Πώς κάνεις έτσι; Ένας λιγότερος πάνω στη γη»
Πρωτόγνωρη εμπειρία για τους εγκλωβισμένους μαθητές-Μηνύματα για ίσα δικαιώματα και ίσες ευκαιρίες (pics)
Βίντεο με τρομοκράτες της Χαμάς να παραδίνονται γυμνοί και οκλαδόν στον δρόμο
Εκταφή του χάσκι που κακοποιήθηκε μέχρι θανάτου στην Αράχωβα-Θα γίνει νέα ιατροδικαστική εξέταση