«Βγείτε όλοι έξω από το τρένο»-Βίντεο μέσα από το βαγόνι δευτερόλεπτα μετά τη σύγκρουση

Συγκλονίζει το βίντεο-ντοκουμέντο που τράβηξε με το κινητό του επιβάτης λίγο μετά τη σύγκρουση των δύο τρένων κοντά στα Τέμπη. Μέχρι στιγμής έχει επιβεβαιωθεί ότι έχουν χάσει τη ζωή τους 32 άτομα.

Στο βίντεο καταγράφονται οι αγωνιώδεις προσπάθειες των επιβατών να διαπιστώσουν εάν υπάρχουν τραυματίες ή νεκροί στα πίσω βαγόνια της αμαξοστοιχίας και να βγουν έξω από το φλεγόμενο τρένο.

Στο βίντεο, διάρκειας 52 δευτερολέπτων, ακούγονται επιβάτες να φωνάζουν: «Όλοι έξω από το τρένο! Όλοι έξω! Γρήγορα, γρήγορα! Είστε καλά; Από εδώ ελάτε! Από τα αριστερά! Ελάτε παιδιά, ελάτε! Όλοι έξω, έχει φωτιά! Έλα έξω όλοι! Από το βαγόνι 5 παρακαλώ!».

Το βίντεο διακόπτεται απότομα. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο αριθμός των νεκρών από το τρομακτικό δυστύχημα έχει φτάσει τους 32, ενώ οι τραυματίες ξεπερνούν τους 53. Οι έρευνες συνεχίζονται.

Βίντεο λίγα λεπτά μετά το δυστύχημα στα Τέμπη:

Δειτε Επισης

«Πάσχει από διπολική διαταραχή, αλλά είχε αντίληψη ότι τη σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος του δολοφόνου της Κυριακής Γρίβα
Χειροπέδες σε αστυνομικούς για εμπόριο ναρκωτικών στην Ελλάδα-Έπαιρναν κατασχεμένες ουσίες και τις πωλούσαν σε χρήστες
«Η Λυδία ξέρει ότι η μητέρα της πέθανε, όχι ότι τη σκότωσε ο πατέρας της»
H απολογία που καίει την πρώην σύζυγο του καθηγητή-«Εκείνη τον έβαλε να τον σκοτώσει, για να μην πάρει τα παιδιά»
Η φονική ενέδρα στον Πολωνό καθηγητή, η φωτογραφία που έκαψε την πρώην, και το ψεύτικο άλλοθι του Ναυπλίου
«Είμαι καλός άνθρωπος, όχι εγκληματίας... Ό,τι έκανα, το έκανα για το καλό των παιδιών μου»
Τραγωδία στην Ελλάδα... Νταλίκα συγκρούστηκε μετωπικά με τζιπ, τρεις νεκροί (pics)
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που το όχημα συγκρούεται με το συρμό του Προαστιακού στην Πάτρα
«Θα χτυπήσετε έναν που βιάζει παιδιά»-Πώς εξιχνιάστηκε το σχέδιο δολοφονίας του Πολωνού καθηγητή
ΒΙΝΤΕΟ: Σύγκρουση συρμού του Προαστιακού με όχημα στην Πάτρα-Είχε εγκλωβιστεί ο οδηγός