«Ακούσαμε να λένε υπάρχει σύγχυση στις γραμμές, μα πού είναι αυτός ο προϊστάμενος και μετά μπαμ»

Μαρτυρίες επιβατών από τη σφοδρή σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δεκάδες άτομα, προκαλούν σημαντικά ερωτήματα αναφορικά με το τι προηγήθηκε του δυστυχήματος.

«Ηταν πολύ… μετωπική μάλλον» ανέφερε ελαφρά τραυματισμένος επιβάτης που μεταφέρθηκε από το σημείο της σύγκρουσης με λεωφορείο και προσέθεσε στη συνέχεια κάτι που γεννά ερωτηματικό για το τι ακριβώς προηγήθηκε της σύγκρουσης.

«Μα πού είναι αυτός ο προϊστάμενος»

«Σε μια στιγμή ακούγαμε, μου λέει, καθυστέρηση 20 λεπτά, μισή ώρα, μετά μας λέει ο οδηγός καθυστέρηση μία ώρα και εκεί είναι που λέει υπάρχει σύγχυση στις γραμμές!».

«Ακούμε δύο κοπέλες, τώρα δεν ξέρω τον χαρακτηρισμό στα τρένα πώς λέγονται οι βοηθοί να λένε μα πού είναι αυτός ο προϊστάμενος, είναι πίσω, τι μαλ…ες είναι αυτές! Στο ένα λεπτό μπαμ!»

Πριν τη σύγκρουση των τρένων άκουσα το μηχανοδηγό να λέει «πάμε και όπου βγει»

Επιβάτης που κατάφερε να βγει σώος από τα συντρίμμια των τρένων που συγκρούστηκαν στα Τέμπη μιλώντας στους δημοσιογράφους περιέγραψε ένα περιστατικό το οποίο δημιουργεί ερωτήματα αναφορικά με το τι προηγήθηκε του δυστυχήματος.

Ο νεαρός επιβάτης είπε πως άκουσε τον μηχανοδηγό να μιλάει με τον υπεύθυνο των εισιτηρίων και να λέει «πάμε και όπου βγει». Συγκεκριμένα στη μαρτυρία του ο επιβάτης ανέφερε «το μόνο που έχω να πω είναι πως όταν είχαμε μείνει στο Παλαιοφάρσαλο με καθυστέρηση, όταν ακούς τον μηχανοδηγό να μιλάει με τον υπεύθυνο των εισιτηρίων και να λέει ‘πάμε και όπου βγει’, σίγουρα είσαι προϊδεασμένος. Ναι το άκουσα μέσω των ασυρμάτων. Μας καθυστέρησαν λόγω φόρτου κίνησης των σιδηροδρομικών γραμμών, ότι θα καθυστερήσουμε 15 λεπτά γιατί είναι μονής οδού. Ε μάλλον έπρεπε να καθυστερήσουμε παραπάνω, δεν ήταν χρονοθετημένα σωστά».

Δειτε Επισης

Νέο σοκ στην Ελλάδα-Ανήλικη κατήγγειλε ότι τη βίασε 36χρονος στις Σέρρες
Νέες αποκαλύψεις για τον θάνατο του Οδυσσέα Τσιαμπόκαλου-«Μου είπαν να μην καταθέσω»
Με αντίληψη win-win στην Αθήνα ο Ερντογάν-Αποκάλυψε την ατζέντα της επίσκεψής του
«Αριστερά Μπροστά» το πιθανότερο όνομα για το νέο κόμμα στην Ελλάδα
Ο μυστήριος Thimi με την διπλή «ταυτότητα» που του έστησαν ενέδρα θανάτου στην Ελλάδα
Δεν κάνει πίσω ο Σούνακ-«Ζήτημα νόμου η παραμονή των Γλυπτών στο Λονδίνο»
Κάθειρξη 16,5 ετών και έξι μηνών στον 27χρονο που παρέσυρε στον θάνατο την Έμμα
Ο Κάρολος εμφανίστηκε μπροστά στον Σούνακ φορώντας γραβάτα με ελληνική σημαία (pics)
Μητσοτάκης στο Bloomberg: Δεν έχω μιλήσει με τον Σούνακ, άφησα πίσω μου το συμβάν
Κατηγορεί την Έμμα ο 27χρονος-«Πετάχτηκε μπροστά μου, δεν την είδα, θόλωσα και την εγκατέλειψα»