Η απόφαση του Σκαλιά για τον υποψήφιο που θα στηρίξει στις Προεδρικές

Την υποστήριξή του στην υποψηφιότητα του Νίκου Χριστοδουλίδη εκφράζει ο Σύμβουλος Προέδρου Δημοκρατίας για Θέματα Παιδείας, Γεώργιος Σκαλιάς.  

Σε γραπτή του δήλωση αναφέρει ότι θέλει να έχει την εθνική του συνείδηση ήσυχη δει μια πραγματικά ενωμένη, ελεύθερη πατρίδα, μια Κύπρο με δυνατή οικονομία, μια Κύπρο ευρωπαϊκή, μια Κύπρο με δυτικό προσανατολισμό, καθώς και μια Κύπρο με πολίτες αξιοπρεπείς.

Προσθέτει ότι το κατά «συνείδησιν» για τον ίδιο «είναι απόφαση ερμαφρόδιτη και απαράδεκτη» αναφέροντας ότι «η ελληνική ιστορία ποτέ δεν ξεχνά τους ήρωές της αν και εσχάτως κάποιοι δυστυχώς τους έχουν ξεχάσει, για αυτό η ελληνική ιστορία θα τους κρίνει».

Πηγή: KYΠΕ

Δειτε Επισης

Καταδικάζει τα επεισόδια στις λαμπρατζιές ο Κάρογιαν-«Ανακλούν ελλείμματα στην κοινωνική συνοχή και το αξιακό σύστημα»
Ζήτημα ημερών ο διορισμός της προσωπικής απεσταλμένης-Απαντά στον Ερντογάν η Κυβέρνηση
Εικοσιένα χρόνια από το δημοψήφισμα του 2004 και την απόρριψη του σχεδίου Ανάν
Αναθεώρηση εισοδηματικών κριτηρίων για στεγαστικά σχέδια και «brain gain» ενώπιον Υπουργικού
Πάει Βελιγράδι και Ποντγκόριτσα ο Χριστοδουλίδης ενόψει την ανάληψη της προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ
Το μυστήριο με τον διορισμό Ολγκίν, τα μηνύματα υποτέλειας Ερντογάν στους Τ/κ και οι νέες προκλήσεις
Προτεραιότητα της Κυβέρνησης η πλήρη ένταξη της Κύπρου στο χώρο Σένγκεν
Με αφαλατώσεις από Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα θα αντιμετωπίσει η Κύπρος το υδατικό
Πυρά Ερχίουρμαν σε Τατάρ για το Κυπριακό-«Πρώτη φορά δεν διεξάγει διαπραγματεύσεις για συνολική επίλυση
Διαβεβαιώσεις Πάλμα για την ασφάλεια και σταθερότητα στο λαό-«Προβαίνουμε σε όλες τις δέουσες ενέργειες»