Λ. Φουρλάς: Την Κυριακή δεν θα ρίξω λευκό

«Η επιλογή μου για την Προεδρία της Δημοκρατίας ήταν ο Πρόεδρος της παράταξής μου Αβέρωφ Νεοφύτου, τον οποίο θεωρούσα και θεωρώ ως τον πιο ικανό και έμπειρο να αναλάβει τα ηνία της χώρας», ανέφερε σε γραπτή του δήλωση ο ευρωβουλευτής ο Λουκάς Φουρλάς.

Στη γραπτή του δήλωση ο κος Φουρλάς αναφέρει πως «μια επιλογή την οποία εγώ υπηρέτησα έντιμα από την αρχή μέχρι και το τέλος. Το αποτέλεσμα της κάλπης, αν και σεβαστό, δυστυχώς, δεν ήταν το αναμενόμενο και το επιθυμητό».

Παράλληλα σημειώνει ότι «η απόφαση του Πολιτικού Γραφείου του Δημοκρατικού Συναγερμού για κατά βούληση ψήφο, με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο και μου δίνει το δικαίωμα να τοποθετηθώ ελεύθερα όσον αφορά το τι θα πράξω στον β΄ γύρο των Προεδρικών εκλογών.   Σέβομαι επίσης την προτροπή της ηγεσίας του κόμματος όπως τα στελέχη να μην δημοσιοποιήσουν την πρόθεση ψήφου τους, αφήνοντας τον κόσμο του Δημοκρατικού Συναγερμού να επιλέξει ελεύθερα».

«Έχω μάθει να τοποθετούμαι στη βάση αρχών και αξιών των οποίων υπηρετώ.  Την Κυριακή δεν θα ρίξω λευκό και δεν θα τηρήσω αποχή.  Έχω άποψη και θέση την οποία θα εκφράσω δια της ψήφου μου.  Η άποψη μου αυτή διαμορφώθηκε με γνώμονα το συμφέρον και το μέλλον του τόπου μου, την πορεία του Κυπριακού, την έγνοια μου για διασφάλιση μιας ισχυρής οικονομίας και κράτους πρόνοιας, την προοπτική και τις ανάγκες της νέας γενιάς, καθώς και την διασφάλιση της ευρωπαϊκής προοπτικής της χώρας μας, την οποία υπηρετούσα και υπηρετώ», καταλήγει η γραπτή δήλωση.

Δειτε Επισης

Επίσκεψη Ολγκίν στη νεκρή ζώνη στην περιοχή Λεύκας
Επίθεση συνδέσμου μονογονιών σε Νομική-Ζητά επιτροπή εμπειρογνωμόνων για συμμόρφωση με υποδείξεις GREVIO
«Αδίστακτη δράση, έφραξε τις αναπνευστικές οδούς»-Τι αναφέρει το κατηγορητήριο της Ειρήνης Μουρτζούκου
Ειδοποίηση να παραδοθεί για έκτιση της ποινής από Δικαστήριο της Τουρκίας στον Λεβέντ
Ταυτόχρονη αντεπίθεση ΑΚΕΛ και Ειρήνης-Κατηγορεί Αγγελίδη για αλαζονεία, «μαζί μας συνωμότησε και το ΕΔΑΔ»
Συνεχίζει το παραλήρημα ο Τατάρ-«Ο Αναστασιάδης είπε στον Τσαβούσογλου για λύση δύο κρατών»
Δεν κοπάζουν οι πολιτικές αντιδράσεις στον απόηχο των δηλώσεων Αγγελίδη-Έντονη κριτική και πυρά από βουλευτές
Πυρά ΔΗΚΟ σε Φειδία-«Χαμογελούσε συγκαταβατικά, δίνοντας βήμα στην προσωποποίηση της τουρκικής προπαγάνδας»
Ποινή φυλάκισης 5,5 ετών στον τέως Διευθυντή του Παττιχείου Θεάτρου Λεμεσού
ΒΙΝΤΕΟ: Στον ανακριτή η Μουρτζούκου, οργή στην Πάτρα-«Ντροπή», «σίχαμα», «φόνισσα» φώναζε ο κόσμος