Τάσσεται υπέρ Ανδρέα Μαυρογιάννη για τον Β' γύρο ο Χριστόδουλος Πρωτοπαπάς

Συνάντηση με τον διευθύνων σύμβουλο της HELLAS SAT και μέχρι πρότινος υποψήφιο για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Χριστόδουλο Πρωτοπαπά, πραγματοποίησε ο ανεξάρτητος υποψήφιος, Ανδρέας Μαυρογιάννης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Πρωτοπαπάς εξέφρασε την υποστήριξη του προς την υποψηφιότητα του Ανδρέα Μαυρογιάννη, καταθέτοντας παράλληλα εισήγηση για δημιουργία Προεδρικού Συμβουλίου για τα θέματα της τεχνολογίας και της ψηφιακής μετάβασης.

Ο Α. Μαυρογιάννης χαρακτήρισε πολύ εποικοδομητική τη συνάντηση με τον κύριο Χριστόδουλο Πρωτοπαπά και με τους συνεργάτες του.

Επισήμανε πως, κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τομείς ιδιαίτερου ενδιαφέροντος για τον κ. Πρωτοπαπά, για την κατάσταση όπως διαμορφώνεται σε σχέση με τις εκλογές, αλλά και το τι δέον γενέσθαι για ζωτικά θέματα για τον τόπο μας.

Από την πλευρά του, ο κ. Πρωτοπαπάς τόνισε πως «ήρθαμε για να εκφράσουμε την αμέριστη στήριξη μας στην υποψηφιότητα του Ανδρέα Μαυρογιάννη».

Πρόσθεσε ότι, «θεωρούμε πως ο Α. Μαυρογιάννης δίνει ελπίδα για το μέλλον της Κύπρου».

Κάλεσε όλους τους νέους που ασχολούνται με την τεχνολογία και αυτούς που δυσπραγούν αυτή τη στιγμή με τη φτωχοποίηση που υπάρχει στην Κύπρο ή μετοικούν στο εξωτερικό για μία αξιοπρεπή εργασία, να στηρίξουν την υποψηφιότητα του Ανδρέα Μαυρογιάννη.

«Είναι πάρα πολύ σημαντικό, να έχουμε μέλλον για την Κύπρο μας», κατέληξε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Αισιόδοξος για κινητοποίηση στο Κυπριακό ο ΠτΔ μετά το διορισμό Χαν-Συνομιλίες ξανά με Ολγκίν, αναμένεται ανακοίνωση καθόδου
Μεγάλες οι προσδοκίες της Λευκωσίας για το διορισμό Χαν-«Έχει όλα τα εχέγγυα για να ανταποκριθεί στο ρόλο του»
Δεν άρεσε στον Τατάρ ο διορισμός Χαν-«Μονομερή προσπάθεια που αγνοεί τις πολιτικές πραγματικότητες»
Διαφορετικές αναγνώσεις στην Επιτροπή Νομικών στην πρόταση νόμου για καθορισμού θητειών βουλευτών
Όρισε συνέδριο για τις 14 Ιουνίου η ΔΗΠΑ-Επικαιροποιεί θέσεις και χαράζεται πολιτική
Απαντά στο ΑΚΕΛ η Κυβέρνηση για το ΕΛΑΜ-«Προσπαθεί να εμπλέξει τον Πρόεδρο σε μια πολύ πρόωρη προεκλογική περίοδο»
Παροξυσμός στα κατεχόμενα για τις συλλήψεις σφετερισμών-«Επηρέασαν όλους τους τομείς»
Ικανοποίηση Προέδρου για τον διορισμό Γιοχάνες Χαν-«Aποτελεί καρπό συντονισμένων διπλωματικών προσπαθειών»
Παρανόησε με τις διώξεις σφετεριστών ο Τατάρ, απειλεί με αντίποινα-«Οι επιθέσεις έχουν μετατραπεί σε τρομοκρατικές ενέργειες»
Ανακοινώθηκε ο Γιοχάνες Χαν ως ειδικός απεσταλμένος της προεδρίας της ΕE για το Κυπριακό-Ικανοποίηση Προέδρου