Στο εδώλιο οι τέσσερις που προσπάθησαν να ληστέψουν ηλικιωμένη

Στις 23 Μαρτίου αρχίζει η εκδίκαση υπόθεσης απόπειρας ληστείας εις βάρος ηλικιωμένης στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας αναφέρεται ότι «κατά τη διερεύνηση υπόθεσης που αφορούσε απόπειρα ληστείας που διαπράχθηκε εναντίον γυναίκας ηλικίας 72 ετών στην επαρχία Αμμοχώστου στις 30 Ιανουαρίου, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν το βράδυ της Τρίτης 7 Φεβρουαρίου δύο άτομα, μία γυναίκα ηλικίας 46 ετών και ένας άνδρας 24 χρόνων». Δύο άλλοι ύποπτοι, προστίθεται, ηλικίας 26 και 25 ετών συνελήφθησαν στις 3 και 4 Φεβρουαρίου και τέθηκαν υπό τετραήμερη κράτηση με δικαστικά διατάγματα.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Στηβ Θεοδούλου, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, «σήμερα οι τέσσερις συλληφθέντες οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου στο Παραλίμνι και εναντίον τους καταχωρήθηκε ποινική υπόθεση, η εκδίκαση της οποίας θα αρχίσει στις 23 Μαρτίου».

Οι τέσσερις ύποπτοι αντιμετωπίζουν, σύμφωνα με την Αστυνομία, κατηγορίες διάπραξης αδικημάτων που αφορούν συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, απαίτηση περιουσίας με απειλές με σκοπό την κλοπή, είσοδο σε κατοικία με σκοπό διάπραξη κακουργήματος, απόπειρα ληστείας και επίθεση που προκαλεί πραγματική σωματική βλάβη.

Δειτε Επισης

Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα, ο ένας πιάστηκε να κλέβει από εγκαταλελειμμένο κτήριο στη Λευκωσία
ΒΙΝΤΕΟ: Το συγκινητικό τραγούδι για την Αντριάνα Νικολάου-«Ο γιος σου έγινα κι εγώ κι όλοι εμείς, δικαιοσύνη θα ζητάμε με μανία»
Άρχισε η απολογία της Ειρήνης Μουρτζούκου στον ανακριτή Αχαΐας
Μεταφέρεται στην Πάτρα η Ειρήνη Μουρτζούκου-Αντίστροφη μέτρηση για την απολογία της
Χειροπέδες σε πέντε πρόσωπα-Εντοπίστηκαν ναρκωτικά και 41.670 σε οικίες, οχήματα και περίπτερα
Συνελήφθη ο οδηγός της Mercedes που παρέσυρε τους πεζούς, ξέχασε το χειρόφρενο-Στους 11 οι τραυματίες
Εκτράπηκε η μοτοσικλέτα που επέβαινε ο άτυχος 16χρονος και προσέκρουσε σε δέντρο-Εντοπίστηκε νεκρός σε χαντάκι
«Απαιτούμε την παραίτηση Σαββίδη και Αγγελίδη, καρατομήθηκε η Ντόρια γιατί δεν υπέκυψε στους εκβιασμούς να αλλάζει πορίσματα»
Η έφηβη Αμμοχωστιανή που έζησε τη φρίκη της εισβολής-«Τυλίγαμε τους νεκρούς και τους πηγαίναμε στο ξενοδοχείο του θανάτου»
Συνελήφθη ο 53χρονος φερόμενος δράστης της απόπειρας φόνου στο Πισσούρι-Δίνει μάχη για τη ζωή ο 30χρονος