Οπαδοί προπηλάκισαν τον Παπασταύρου, ακυρώνει εισιτήρια διαρκείας η Ομόνοιας

Στην ακύρωση εισιτηρίων διαρκείας ορισμένων οπαδών της, προχώρησε η Ομόνοια. 

Η διοίκηση του τριφυλλιού, απέστειλε επιστολή στους εν λόγω οπαδούς, κάνοντας λόγο για επαναλαμβανόμενη παραβατική συμπεριφορά τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για οπαδούς, οι οποίοι προπηλάκισαν τον πρόεδρο της Ομόνοιας, Σταύρο Παπασταύρου, είχαν παραβατικές συμπεριφορές και στην εξέδρα του Αντώνης Παπαδόπουλος, στον αγώνα με την Ανόρθωση. 

Δειτε Επισης

Τελεσίγραφο 50 ημερών Τραμπ στον Πούτιν-«Δευτερεύοντες δασμοί 100% αν δεν υπάρξει συμφωνία με Ουκρανία»
Αναποδογυρίστηκαν δύο οχήματα στον αυτοκινητόδρομο Κοκκινοτριμιθιάς-Στο νοσοκομείο ένα πρόσωπο (pics)
Θιγμένη η Εισαγγελία από τις επικρίσεις για το χαστούκι ΕΔΑΔ-«Έγινε λάθος χειρισμός, είπε ο Βοηθός δικό του το λάθος, τελείωσε»
Αύξηση περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας τα τελευταία έξι χρόνια-Επίσημα σε λειτουργία η εφαρμογή «ELPIS»
Παραδοχή Χαρτσιώτη για έξαρση εγκληματικότητας-«Εγκλήματα με κοινωνικές προεκτάσεις, πρέπει να αξιολογηθούν»
«Σκότωσα κορίτσια έως έξι μηνών, ο Παναγιωτάκης δεν ταιριάζει στο μοτίβο των δολοφονιών»-Όσα ισχυρίζεται η Μουρτζούκου
Επιχείρησαν να ταξιδέψουν με λαθραία τσιγάρα και κατέληξαν με χειροπέδες-Πρόστιμο 10.000 σε 42χρονη
Διαρροή καυσίμων στον αυτοκινητόδρομο μετά την ανατροπή οχήματος (pics)
Από εσωτερική αιμορραγία επήλθε ο θάνατος του 73χρονου Σιαμπτάνη-Τα ευρήματα της νεκροτομής
Ανατροπή οχήματος στον αυτοκινητόδρομο-Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα (pics)