Ανακοινώνει υπουργό Οικονομικών ο Μαυρογιάννης

Συνεχίζονται οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις των Νίκου Χριστοδουλίδη και Ανδρέα Μαυρογιάννη ενόψει της μεγάλης μάχης της Κυριακής, με τους δύο υποψηφίους να βρίσκονται σε ανοιχτό διάλογο με πολιτικές δυνάμεις, ενώ βγάζουν όπλα σε μια προσπάθεια να διεκδικήσουν μέχρι και την τελευταία ψήφο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Εγκλωβισμένος ο ΔΗΣΥ-Οι τρεις δρόμοι, οι παγίδες και η πιο ανώδυνη επιλογή

Τις τελευταίες ώρες τα σενάρια δίνουν και παίρνουν ως προς τις κινήσεις τους, με τον Ανδρέα Μαυρογιάννη σήμερα να αναμένεται να βγει μπροστά και να ανακοινώνει τον Υπουργό Οικονομικών του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον Επιτελείο του κ. Μαυρογιάννη, ο υποψήφιο Πρόεδρος, αναμένεται να ανακοινώσει πριν από την προγραμματισμένη συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ τον υπουργό Οικονομικών του, κάτι που δείχνει πως θέλει να εξασφαλίσει την υποστήριξη των Συναγερμικών για τον δεύτερο γύρο.  

Υπενθυμίζεται πως το απόγευμα της Δευτέρας πέρασαν το κατώφλι της Πινδάρου πρώτα ο Ανδρέας Μαυρογιάννης και λίγη ώρα αργότερα ο Νίκος Χριστοδουλίδης και οι συνεργάτες τους. Ο Αβέρωφ Νεοφύτου πλαισιωνόταν από τον αναπληρωτή Χάρη Γεωργιάδη, τους αντιπροέδρους Ευθύμιο Δίπλαρο και Γιώργο Γεωργίου και τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο Νίκο Τορναρίτη. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως και οι δύο συναντήσεις κύλησαν σε αρκετά καλό κλίμα, χωρίς διάχυτη αμηχανία και μια ειλικρινή διάθεση. Ωστόσο, φαίνεται να στάλθηκε και προς τους δύο υποψήφιους το μήνυμα ότι είναι πρακτικά πολύ δύσκολο να τους υποστηρίξουν, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στη βάση του κόμματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Βρίσκουν διέξοδο στην ψήφο κατά βούληση-Ημέρα αποφάσεων στον ΔΗΣΥ

Δειτε Επισης

Το πασχαλινό μήνυμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη-«Θα εξαντλήσω κάθε προσπάθεια για οριστική λύση του Κυπριακού»
Το ΕΛΑΜ καταγγέλλει το Ηνωμένο Βασίλειο για έκδοση βίζας στο ψευδοκράτος
Διμερείς συνεργασίες και η επικείμενη τριμερής με Ελλάδα στο επίκεντρο των συναντήσεων Χριστοδουλίδη στο Ισραήλ
Μετά το Πάσχα εξελίξεις για διορισμό Προσωπικού Απεσταλμένου-Πρώτα συνάντηση διαπραγματευτών
Ο «προεκλογικός» των κατεχομένων, το ρίνγκ Τατάρ-Ερχιουμάν και τα τουρκογενή πλήγματα
Ο Οδυσσέας ως αναδυόμενη αντιπολιτευτική δύναμη απέναντι στις αδυναμίες του συστήματος
Κύπρος και Ελλάδα χρειάζονται στήριξη για την ηλεκτρική διασύνδεση-«Δεν βγαίνει δημόσια η ΕΕ»
«Πρωτόκολλο» για νέο νοσοκομείο στην κατεχόμενη Λευκωσία υπογράφηκε στην Άγκυρα
«Ατυχείς και διχαστικές» χαρακτήρισε τις δηλώσεις συμβούλου Ερντογάν για Ουστέλ ο Τατάρ
Εισηγείται η Τουρκία να αναγνωρίσει την Κυπριακή Δημοκρατία ο Σερντάρ Ντενκτάς