ΒΙΝΤΕΟ: Απαντά στους υβριστές τους με Αναστασιάδη από τα παλιά ο Φαίδωνας

Κρίσιμες χαρακτηρίζονται οι επόμενες ώρες στον ΔΗΣΥ, ενόψει τις απόφασης του Πολιτικού Γραφείου του κόμματος για το ποιον θα στηρίξει το κόμμα στον δεύτερο γύρο των Προεδρικών Εκλογών.  

Ήδη μια σειρά από στελέχη και μέλη του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ, έχουν εκφράσει την προσωπική τους άποψη, μεταξύ των οποίων και ο Δήμαρχος Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος. Ο κ. Φαίδωνος ο οποίος τάχθηκε υπέρ της στήριξης της υποψηφιότητας Μαυρογιάννη, βρέθηκε, όπως καταγγέλλει στο στόχαστρο του επιτελείου Χριστοδουλίδη.  

Μάλιστα ο Δήμαρχος Πάφου, θυμήθηκε δηλώσεις του Νίκου Αναστασιάδη, από την περίοδο που ήταν πρόεδρος του κόμματος, ο οποίος πριν από τις Προεδρικές του 2008, δεν απέκλειε τη συνεργασία με το ΑΚΕΛ στον δεύτερο γύρο των Προεδρικών, εάν επιβεβαιώνονταν οι δημοσκοπήσεις που έφεραν τον Τάσσο Παπαδόπουλο να περνά στον δεύτερο γύρο, είτε με τον Ιωάννη Κασουλίδη, είτε με τον Δημήτρη Χριστόφια. 

Σε μια πολιτική τηλεοπτική συζήτηση ο Νίκος Αναστασιάδης διερωτήθηκε, αν με το ΑΚΕΛ μπορεί να συνεργάζεται μόνο το Δημοκρατικό Κόμμα. «Δεν είναι αμαρτία άμα συνεργάζεται με το ΑΚΕΛ το Δημοκρατικό Κόμμα, αλλά είναι όταν συνεργάζεται ο Δημοκρατικός Συναγερμός;». Μάλιστα ο Νίκος Αναστασιάδης κάλεσε τους δημοσιογράφους που τον ρωτούσαν να μην αποκλείσει κανένα σενάριο, ενώ έκανε λόγο και για περίοδο ιστορικών υπερβάσεων. 
 

Με αυτό το βίντεο ο Φαίδωνας Φαίδωνος απάντησε στους επικριτές του, γράφωντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Για όσους με βρίζουν από το επιτελείο Νίκου Χριστοδουλίδη θα τολμήσουν να πουν τα ίδια για τον Πρόεδρο Αναστασιάδη ή μήπως τώρα δεν τους συμφέρει; Η εισήγησή μου είναι πολιτική να το καταλάβουν! Και να σημειωθεί ότι ο Αντρέας Μαυρογιάννης δεν είναι ούτε ο ηγέτης του ΑΚΕΛ ούτε καν αριστερός», έγραψε ο δήμαρχος Πάφου.

Δειτε Επισης

O Κουλίας Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Άντρος της Βουλής;
Έσπασε ρεκόρ με τις τελευταίες 4500 λέξεις του ο Πρόδρομος
Ο Κωνσταντίνος Πετρίδης ο πιο... κάκτος υπουργός
Μα ρε μάγκες, ξεχάσατε προτού φύγετε να βγείτε στη σκηνή και να σας καμαρώσουμε...
Στην λίστα των προαγωγών Αρχηγού-Δράκου και ο Κατσουνωτός
Λίγο πριν φύγει, δίνει πίσω προαγωγές που έπεσαν από το Δικαστήριο η Δράκου;
Η βάση του ΔΗΣΥ έβαλε στο τραπέζι τον Φουρλά για την ηγετική πυραμίδα του κόμματος
Μαύρο στον εκφοβισμό και την έλλειψη σεβασμού
ΒΙΝΤΕΟ: Το χαμένο στοίχημα του Δίπλαρου και το «ότι θέλει» στην Κάτια
Το απρόσμενο τετ α τετ Μαυρογιάννη και Δημητρίου και τα χαμόγελα (pic)