Συνεχίζει τις επαφές με τους μικρούς ο Χριστοδουλίδης-Αύριο βλέπει Οικολόγους

Με συνάντηση με τον Κωνσταντίνο Χριστοφίδη συνεχίζει ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, το απόγευμα τις επαφές που πραγματοποιεί ενόψει του δεύτερου γύρου των προεδρικών εκλογών την Κυριακή.

Εξάλλου, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, η συνάντησή του κ. Χριστοδουλίδη με το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, η οποία θα πραγματοποιείτο σήμερα, μετατίθεται για αύριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Εγκλωβισμένος ο ΔΗΣΥ-Οι τρεις δρόμοι, οι παγίδες και η πιο ανώδυνη επιλογή

Αντάλλαξα απόψεις για το Κυπριακό Μαυρογιάννης-Κολοκασίδης

Ανταλλαγή απόψεων για διάφορα θέματα ενόψει του β’ γύρου των Προεδρικών αλλά και ευρύτερα, δήλωσε ότι είχε με τον συνυποψήφιό του, Γιώργο Κολοκασίδη ο υποψήφιος ΠτΔ, Ανδρέας Μαυρογιάννης, σημειώνοντας ότι γνωρίζονται από παλιά.

Η συνάντηση των δύο έγινε στο γραφείο του κ. Κολοκασίδη με τον κ. Μαυρογιάννη να δηλώνει πως παρά τις διαφορετικές απόψεις που μπορεί να έχουν σε ορισμένα ζητήματα, «έχω μια τεράστια εκτίμηση και συμπάθεια προς τον Γιώργο, ο οποίος και σε αυτή την εκστρατεία έδειξε το υψηλό του ήθος, την συνέπειά του και βελτίωσε πραγματικά πάρα πολύ τον πολιτικό λόγο στον τόπο μας».

Τον συνεχάρη για την προσπάθεια που έκανε και τον παρακάλεσε να σκεφτεί πώς μπορεί να συνεισφέρει στο μέλλον για το καλό του τόπου.

Όλοι οι υποψήφιοι συνεισέφεραν στην αναβάθμιση του πολιτικού λόγου, δήλωσε ο Γιώργος Κολοκασίδης λέγοντας ότι ο ίδιος προσπάθησε όσο μπορεί, «αλλά και συ Ανδρέα, ερχόμενος από μια άλλη σφαίρα δραστηριότητας». Συζήτησαν, πρόσθεσε, κυρίως το Κυπριακό, σημειώνοντας την διαφορά απόψεων που υπάρχει «αν και ο διάλογος έγινε με πολιτισμένους όρους και με αμοιβαία κατανόηση».

Έθεσε ξανά, συνέχισε, το ζήτημα των εγγράφων της διαπραγμάτευσης από το 2013 μέχρι το 2017 τα οποία θεωρεί ότι πρέπει να δοθούν στην δημοσιότητα για να έχουν οι πολίτες μια πλήρη εικόνα. Υπήρξε, είπε ο κ. Κολοκασίδης, μια καταρχήν κατανόηση και θετική στάση από τον κ. Μαυρογιάννη, την οποία και κατέγραψε.

Ήταν μια πολύ χρήσιμη ανταλλαγή σκέψεων, κατέληξε, ευχαριστώντας γι’ αυτό τον Ανδρέα Μαυρογιάννη.

Δειτε Επισης

Απέστελνε παραπλανητικά μηνύματα και απέσπασε τρεις χιλιάδες ευρώ-Καταζητείται 29χρονος
Συγκλονιστικό βίντεο-Πατέρας καταρρέει όταν μαθαίνει πως ο γιος του ανασύρθηκε νεκρός στο Κίεβο
Στην Κύπρο με πλοίο εκατοντάδες Ισραηλινοί-Αναμένεται δεύτερο δρομολόγιο από τη Χάιφα
Ζητά θέσπιση στρατηγικής για η αντιμετώπιση της ρητορικής και των εγκλημάτων μίσους η Επίτροπος Διοικήσεως
H εκτίμηση πρώην συμβούλου του ΥΠΑΜ των ΗΠΑ-«Μόλις είδαμε το νέο Περλ Χάρμπορ, το Ισραήλ αυτοκαταστρέφεται»
ΒΙΝΤΕΟ: Συναγερμός στη Μελβούρνη-Αυτοκίνητο εισέβαλε σε πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο
Θύμα χάκερς η Cyprus Airways-Ενημερώθηκε η Επίτροπος Προσωπικών Δεδομένων και οι επηρεαζόμενοι
Στην Αρχιεπισκοπή ο Δήμος Σερκελίδης για την δίκη ενώπιον του Συνοδικού-Συνοδεύεται από μάρτυρα υπεράσπισης
ΒΙΝΤΕΟ: Καρέ καρέ η αναχαίτιση ισραηλινών πυραύλων από την ιρανική αεράμυνα
Μελετά τα ευρήματα της έκθεσης της Ελεγκτικής το Υφυπουργείο Έρευνας-«Σχετίζονται με διαδικαστικά ζητήματα»