Πόζαρε με τη φανέλα του Άρη ο Λάζαρος-Οι πρώτες του δηλώσεις

Ευτυχισμένος που θα φορέσει τη φανέλα του Άρη εμφανίστηκε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Μετά την ανακοίνωση της απόκτησής του, ο Έλληνας εξτρέμ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των «κίτρινων».

Ανέφερε λοιπόν χαρακτηριστικά:

«Έκτος σταθμός στην πόλη που γεννήθηκα και το πρώτο γήπεδο που ήρθα ως θεατής όταν ήμουν μικρό παιδί.

Νομίζω ότι θα είναι σημαδιακό. Από τη στιγμή που είναι το πρώτο γήπεδο στο οποίο πήγα ως θεατής, εύχομαι να είναι και το τελευταίο μου σαν ποδοσφαιριστής.

Όπως είπα και χθες, θέλω αυτή η συνεργασία να κρατήσει για περισσότερο. Ο πατέρας μου είναι Αρειανός, το έχω πει και παλιότερα. Ζούσε γι’ αυτή την ομάδα, του άρεσε πολύ, να τον τιμήσουμε κι αυτόν».

Ερωτώμενος για το κίνητρο στη νέα του ομάδα, απάντησε:

«Όταν είσαι σε μια μεγάλη ομάδα είναι καθημερινό το κίνητρο. Από το πώς θα παρουσιαστείς στην προπόνηση έως και τη συμπεριφορά σου έξω από το γήπεδο. Από μόνο του το άθλημα σου δίνει τόσα πολλά και πρέπει πάντα να το ακολουθείς πιστά για να είσαι σοβαρός και ωραίος. Πόσω μάλλον όταν το συνδυάζεις με μια μεγάλη ομάδα».

Όσο για το αν σκοπεύει να δώσει στον Άρη τη δική του ηγετική προσωπικότητα, σημείωσε:

«Νομίζω ότι έχουν δει πολλά πράγματα από εμένα στο παρελθόν. Έχω τα στοιχεία μου, προσπαθώ να τα κρατήσω σε υψηλό επίπεδο. Προσπαθώ επίσης όπου είμαι να τιμώ το ψωμί μου και τα υπόλοιπα θα τα δούμε στο γήπεδο. Αν θα έπρεπε να στείλω ένα μήνυμα είναι αυτό».

 

Δειτε Επισης

Ενοχλημένος που ο Πρόεδρος αναφέρεται σε επανενωμένη Κύπρο ο Τατάρ
Επιβεβαίωσε το μένος του δράστη η νεκροτομή στον Αργυρού-Δέχθηκε 19 μαχαιριές, μοιραία τα τραύματα στον θώρακα
Βασική προτεραιότητα της Κύπρου η ενίσχυση των σχέσεων της ΕΕ με την Μέση Ανατολή
H Ουκρανία εξαπέλυσε νέα εισβολή στο Κουρσκ της Ρωσίας
Επέστρεψε στην εποχή του 2013 η κατάσταση με τον υπερπληθυσμό στις Φυλακές-Πρωτιά για την Κύπρο στην ΕΕ
Ανάλωσαν την συνάντηση στην μουρμούρα Τατάρ για τους σφετεριστές-Εισέπραξε τρία «όχι» ο Πρόεδρος
Δεν πήγε καλά η συνάντηση για τα ΜΟΕ-«Η προσέγγιση γιαβάζ γιαβάζ δεν δουλεύει»
Υποψήφιοι στην ΕΔΕΚ Χαννίδης, Μυριάνθους και Μορφάκης-Αποφασίζει αργότερα για Ευσταθίου το κόμμα
Καίει τον βασικό ύποπτο η 47χρονη, της παραδέχθηκε ότι σκότωσε τον Αργυρού-Είχαν πάει περίπατο θύμα και φερόμενος θύτης
Αστυνομικοί καταγγέλλουν... κουμπαροκρατία σε πειθαρχικά παραπτώματα